Anonimen -> Zelo sem prizadeta (13.1.2006 16:52:47)
|
Z mojim dragim se nameravava poročiti v začetku februarja. Najprej sva želela poroko v ožjem krogu(kot berem, da tudi nekatere druge na tem forumu), potem pa sva prišla do zaključka, da povabiva še ožje sorodnike, s katerimi imamo več ali manj stalne stike. In kaj se nama je zgodilo: lepo izdelava vabila, jih greva vsa vesela vabit, pa me moja teta nadere, češ da bi to morala povedati par mesecev prej, da je itak zvedela, da sva se hotela poročiti na tiho, da ona živi samo z eno plačo in ne more... V glavnem, katastrofa! Bila sem tako prizadeta, da sem skoraj jokala. Izrecno sem poudarila, da bo to manjša poroka, da ne želiva in ne pričakujeva daril, ker imava že vse, kar potrebujeva (že nekaj let živiva skupaj), da nama smisel poroke itak ni to, da sva jih pač na ta lep dan želela poleg... V gavnem, tako sem obupana, da si želim, da te tete ne bi bilo na poroko, ker bi rada bila na ta dan srečna. Verjetno se bom poročila samo enkrat in bi rada, da so takrat ob meni ljudje, ki naju imajo radi, ne pa taki, ki čutijo to kot dolžnost in ki nama bodo sicer kupili darilo, a vedno bm vedela, da ni iskreno. Zame ta teta ni zaželena, že zaradi njenega odnosa, ki ga je pokazala ne, toda kako ji to povedati? Vem pa, da bo prišla, ker bodo vsi ostali tudi.Kaj bi vi storili? Verjetno me pa razumete, da sem prizadeta, saj vendar ko greš vabit na poroko, pričakuješ lepe odzive, ne pa napad.
|
|
|
|