|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prava LJUBEZEN..??????????
13.1.2006 21:55:25   
Anonimen
Moje zadnje vprašanje je za Magi, pika, ti se pa ne smej. Kdor dela, dela tudi napake. Pa saj natikači prav lepo pašejo v tale kontekst...ali kakšne copatke, no user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
13.1.2006 21:57:06   
Anonimen
http://www.superge.si/html/svn/974522-AA.shtml

Evo, teli natikači so tisti ta dobri.
Če mi jih moj kupi, bo spet:
- ojej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
13.1.2006 21:58:12   
pika74
jaja al bina... najprej je ljubezen, na konc pa sam še copata user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.1.2006 21:59:05   
mamči
Al bina, a ti si pa na begu pred user posted image  in to kar v novih natikačih????? A je tak hudo..... Pa daj počakaj malo, da vsaj malo mraz popusti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.1.2006 22:00:31   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: mamči

Kako se je razvila vaša sedanja zveza, kaj bi lahko rekli, da velja za vas:

- moje zdajšnje partnerstvo, se je razvilo iz tiste "nore" zaljubljenosti, ko si noro zaljubljen, se ti šibijo kolena, drhti srce ob pogledu na partnerja, komaj preživiš čas njegove odsotnosti.......

tako je bilo pri nama!user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.1.2006 22:09:48   
lelaval
ja, pod prvo alinejo bi se našla. On  se je vame zaljubil na prvi pogled - in pravi, da je še danes tako. user posted image
Ne rečem, da je idealno, saj pridejo dnevi ali trenutki krize, a splavama. user posted image  Si pa dopovedujem, da bi sebe včasih rada spremenila - sem tečna brez razlogauser posted image , on pa me takšno sprejema in ima še vedno rad user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.1.2006 22:11:55   
mamči
Ajd,da še sama povem.
Najprej sva bila samo prijatelja (in on naj prijatelj od moje prve velike ljubavi). Nato sva par let nekako izgubila stik. In glej usodo -  na hitro sva se srečala, si obljubila, da se čujeva, čez dva dni pa zopet naljučno srečala, poleti v kafiču n Lentu.
Nato sva se zaljubila..........imela vzpone in padce, se  po dveh mesecih skupaj zaživela- pri meni.
Uživala sva v življenju in uživava še danes, poleg dveh krasnih  sinkov. Sva  kot + in - , nasprotje, ki privlači.

Je pa res, da v tem hitrem tempu  življenja včasih pogrešam NAJU . Včasih vse poteka tako divje in hitro, da majčkeno zmanka časa za romantiko.

In to pogrešam.

Spreminjala ga ne bi, ker pol mogoče on ne bi sprejemal vseh tistih mojih drobnih in tud večjih napak in napakic.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.1.2006 22:58:49   
frutka_
Najino ljubezen najlepše opiše verz iz pesmi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image "Prva ljubav" od Balaševića...."Prva je ljubav, došla tiho, nazvana, sama. Za sva vremena, skrila se duboko, tu negdje u nama..."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.1.2006 23:12:43   
KIRA
še najbolj bi rekla, da je bilo partnerstvo podvrženo "spletu okoliščin" - mislim, da je še najbolj pravilen ta odgovor.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 34
13.1.2006 23:21:26   
niki5
hja, jaz bi tudi rekla spletu okoliščin.. na kratko

je pa prehajalo skozi različnih faz.. najprej prijateljevanje, potem ''odtujitev'', po tem pa zaljubljenost ob kateri imaš zmešano glavo.. da pa je stvar še malo bolj komplicirana je bilo pa tako, da ko je eden bil za prijateljstvo je bil drugi v tistem času za romantično zvezo, kasneje ko je en obupal, se je drugi pričel truditi,... tako da je tale štorija trajala kar pol leta, da sva se našla z enakimi občutki oz. željami user posted image

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 35
14.1.2006 0:13:32   
Anonimen
Mešanica druge in četrte alinee, s "čustvenim dodatkom" prve alinee (ni bilo brez divjih čustev)...

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
14.1.2006 0:15:41   
Pi-kica 1
Hja, pri nama je bilo najprej izključno prijateljstvo, ki je trajalo kar tri leta, dokler ni nekega dne preskočila iskra in vnela se je silna zaljubljenost, ki je počasi prešla v trdno ljubezen. V svoji zvezi trenutno pogrešam le malo več časa le za naju, sicer pa sem zelo srečna, živim polno življenje in ga ne bi zanič zamenjala.

LP

Pi-kica 

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 37
14.1.2006 0:22:13   
Moyca_
pri nama veljajo kar vse alineje- je možno?
Bilo je spontano, bila sva prijatelja, planirala sem da se ne bom zaljubila v njega, ker če se bi bi moralo biti tako kot je bilouser posted image user posted image user posted image , in bila sva noro zaljubljena, kolena so se nama šibalauser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
14.1.2006 7:40:17   
CIPRESA
Jaz bi naju uvrstila kar v drugo alineo. Bila sva sošolca, prijatelja...in naenkrat se je začelo dogajati. V začetku sem ga vzljubila predvsem zato ker me ni imel samo za igračko čez noč ampak me je imel res rad. To je bilo pa tudi vse kar sem v začetku potrebovala....SEDAJ ...ni mi bilo in mi še vedno ni žal. Ujameva se v vsem, oba pa stojiva na trdih tleh in ne živiva v pravljici.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 39
14.1.2006 8:14:50   
soncece24
Absolutno prva alineja. Prve par mesecev potem ko sem ga spoznala niti spat ne jest nisem mogla, tak sem bla zatrapana user posted image user posted image user posted image user posted image sem mela srečo, da je bilo tudi pri njemu enako, vglavnem ljubezen na prvi pogled .user posted image

Ko gledam zdaj nazaj na najino 4 letno zvezo se mi zdi, da je bilo res sanjsko, in še traja user posted image user posted image . Sploh zdaj, ko se seliva v svoje prvo stanovanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . vglavnem, ne bi ga menjala za nič na svetu user posted image

(moram si shranit to kar sem tu zdaj napisala, da bom šla brat ko me bo spet kdaj razjezil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil soncece24 -- 14.1.2006 8:16:56 >

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 40
14.1.2006 15:25:47   
valči
Bil je splet okoliščin,prav hecno,ko sem ga prvič videla,mi je bil taka budalauser posted image .Res mi ni bil všeč in tudi jaz njemu nisem bila tista buum ****.
Enostavno sva bila oba razočarana v ljubezni in sva bila en drugemu rama za jokat...Pol je pa prišla ljubezen,pa krize in kreganje,ker sva bila premalo skupaj,pa pogovori.Med nama je bilo 90 kilometrov razdalje in to tri leta in pol,ko sem šla k njemu živet.Letos bova imela 10 obletnico veze in četrto porokeuser posted image in najina veza je čudovita.Moram rečt veliko boljša kot deset let nazaj.Zaupava si in se veliko pogovarjava,to je važnouser posted image

Nora zaljubljenost pa je šla rakom žvižgatuser posted image

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 41
14.1.2006 16:30:39   
dory
Prava ljubezen??? Kwa pa je to??  in kako ves da je prava? Ce je ta trenutek prava mogoce cez par let ne bo in to vsekakor ni pol prava ljubezen al kakouser posted image

Jst se nisem spoznala prave ljubezni in ce jo kdaj bom, bom pomoje to lahko komentirala na stara leta, ko se bova z atom grela kje ob kaminu...jest bom strikala on pa bral cajteng..ce bo takrat se kej vidu user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 42
14.1.2006 17:08:16   
artista7
   - moje zdajšnje partnerstvo, se je razvilo iz tiste "nore" zaljubljenosti, ko si noro zaljubljen, se ti šibijo kolena, drhti srce ob pogledu na partnerja, komaj preživiš čas njegove odsotnosti.......
Tole bi nekako lahko rekla. Ja, me moti včasih njegova trma, ker se ne da premakniti niti za cm, je pa drugače zelo pozoren do mene in mi izraža ljubezen prav vsak dan. Pač ni idealen, kot tudi jaz nisem (sem tudi trma). Ima pa veliko razumevanja zame in jaz zanj i najbolj važno je, da vedno potegneva skupaj in se znava kljub občasnim prepirom vse zmenit.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 43
14.1.2006 22:05:57   
viv_
Nekje med 1 in 2 user posted image

Ključno vlogo je igrala osamosvojitev Slovenije user posted image , ker sem pruga lupčka dobila na koncertu "Rok proti vojni" user posted image

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 44
14.1.2006 22:39:21   
BibaJ
Midva sva tudi pod enko! Ljubezen na prvi pogled, ki se je iz divje razvila v tisto tapravo! Joj, pa še 100 km naju je ločevalo! Po dveh letih vožnje sem in tja (čez vikende) se je preselil k meni, tukaj našel zaposlitev in zdaj smo že ena čudovita družinica. Še vedno sva zaljubljena in najboljša prijatelja! Upam, da tako tudi ostane!

"Niste človeško bitje, ki doživlja duhovno izkušnjo. Ste duhovno bitje, ki doživlja človeško izkušnjo."
dr. Wayne W. Dyer

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   [Brisano sporočilo]
15.1.2006 8:28:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
17.1.2006 19:06:27   
tehnofil
Moja žena je moja prava ljubezen. In kar nekaj let je trajalo, da sem to doumel.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 47
18.1.2006 9:18:18   
Bejba
Pri meni je tudi nekako kešanica prve in druge alineje. najprej je bilo prijateljstvo, skupno druženje. Potem pa je naenkrat udarilo. Najina ljubezen traja še iz zgodnjih šolskih dni. Bila sva res zaljubljena, s tistimi metuljčki v trebuhu ko se me je dotaknil, ko se je ena minuta brez njega vlekla kot ena ura, ko so telefonski pogovori trajali tudi po več ur (čeprav si nisva povedala popolnoma nič pametnega), ko sva se zaradi različnih turnusov v šolah vsak dan potrudila in se videla za tistih 5 minut med mojo in njegovo šolo,..... skratka bilo je lepo, ampak sedaj je še lepše. Se mi zdi, da sva ful zgradila oz nadgradila najin odnos. Moj mož mi je tudi prijatelj, ki mi vedno, ampak res vedno (tudi, če naredim še takšno ****rijo user posted image ) stoji ob strani. Vedno vem, da se lahko zanesem na njega in bo rešil problem, čeprav se zdi ta še tako nerešljiv. Do mene je pozoren, spoštljiv in mi vsak dan znova pokaže, da me ima res rad.
In kako vem, da je moja sorodna duša? Ker se konstantno dogaja, da v istem trenutko npr. po telefonu kličeva en drugega, ker v istem trenutku načneva enako temo za pogovor, čeprav nima nobene veze s trenutnim dogajanjem,.... To se nama je že ful velikokrat zgodilo in takrat čutim resnično povezanost med nama.
Piko na i pa je seveda dodal še najin sonček. Z njim je moj mož postal še enkrat bolj odgovoren in pozoren ter najboljši očka na svetu. Aja, čakamo pa že drugega sončka user posted image . Skratka, srečni smo user posted image  in imamo se radi user posted image .
Vsekakor pa pride tudi pri nama do vzponov in padcev, ampak do sedaj sva še vse rešila, saj moj mož stoji trdno na tleh, jaz pa včasih letim v oblakih, pa rabim nekoga da me malo potegne dol user posted image .
Vsekakor pa je njegova največja kvaliteta, da prenaša moje muhe in nihanja razpoloženja. Ala mu vera, včasih se res sprašujem kako mu uspe biti miren user posted image .

LP; Bejba user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 48
18.1.2006 9:18:48   
Bejba
Ups
kešanica = mešanica user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 49
18.1.2006 17:10:45   
Stefka
Zanimiva tema user posted image

Pri nama najbrž splet okoliščin, ki je potem za sabo potegnil tako zaljubljenost, da sem sredi službe pobegnila domov, da sem ga videla "vsaj" 2 uri preden je moral on v svojo službo user posted image ...
V resnici sem jaz ravno zaključila z najbolj neumno vezo svojega življenja (no, mogoče eno od dveh najbolj neumnih user posted image ), on je bil samski že nekaj časa. Začelo se je seksualno, nadaljevalo pa tako, da še danes ne morem verjeti, da sem se tako zaljubila vanj. In da se je on še prej zaljubil vame, ko sem bila pa ena sama razvalina user posted image ...
V resnici je prvi moški v mojem življenju, ki mi je prinesel mir. In edini.
Ker je tudi moj najboljši prijatelj, pa tudi seksualna privlačnost je velika, prebijeva tudi slabe trenutke, čeprav bi ga včasih s kakšnim kolom po buč. Sem prepričana, da bi tudi on mene z veseljem kdaj pa kdaj.
No, pogrešam čas za naju, ko nisva utrujena ali obremenjena z drugimi stvarmi. Drugače pa mi je zdaj bolj všeč. Čeprav se ne bi pritoževala, če bi kdaj spet za kakšen dan podoživela tiste prve tedne...

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?