Bejba
|
Pri meni je tudi nekako kešanica prve in druge alineje. najprej je bilo prijateljstvo, skupno druženje. Potem pa je naenkrat udarilo. Najina ljubezen traja še iz zgodnjih šolskih dni. Bila sva res zaljubljena, s tistimi metuljčki v trebuhu ko se me je dotaknil, ko se je ena minuta brez njega vlekla kot ena ura, ko so telefonski pogovori trajali tudi po več ur (čeprav si nisva povedala popolnoma nič pametnega), ko sva se zaradi različnih turnusov v šolah vsak dan potrudila in se videla za tistih 5 minut med mojo in njegovo šolo,..... skratka bilo je lepo, ampak sedaj je še lepše. Se mi zdi, da sva ful zgradila oz nadgradila najin odnos. Moj mož mi je tudi prijatelj, ki mi vedno, ampak res vedno (tudi, če naredim še takšno ****rijo ) stoji ob strani. Vedno vem, da se lahko zanesem na njega in bo rešil problem, čeprav se zdi ta še tako nerešljiv. Do mene je pozoren, spoštljiv in mi vsak dan znova pokaže, da me ima res rad. In kako vem, da je moja sorodna duša? Ker se konstantno dogaja, da v istem trenutko npr. po telefonu kličeva en drugega, ker v istem trenutku načneva enako temo za pogovor, čeprav nima nobene veze s trenutnim dogajanjem,.... To se nama je že ful velikokrat zgodilo in takrat čutim resnično povezanost med nama. Piko na i pa je seveda dodal še najin sonček. Z njim je moj mož postal še enkrat bolj odgovoren in pozoren ter najboljši očka na svetu. Aja, čakamo pa že drugega sončka . Skratka, srečni smo in imamo se radi . Vsekakor pa pride tudi pri nama do vzponov in padcev, ampak do sedaj sva še vse rešila, saj moj mož stoji trdno na tleh, jaz pa včasih letim v oblakih, pa rabim nekoga da me malo potegne dol . Vsekakor pa je njegova največja kvaliteta, da prenaša moje muhe in nihanja razpoloženja. Ala mu vera, včasih se res sprašujem kako mu uspe biti miren . LP; Bejba