Skorpija -> petek 13 - malo smeha, malo solz (13.1.2006 11:54:05)
|
Beograjski grafiti: -Ko umre u jesen za njega nema zime -Zene se dele na udovice i one koje rade na tome -Neko drugi ce morati da plati ceh - mi ovakav zivot nismo narucili -Volim tascu kao COCA COLU. Hladnu i na stolu -Mene novac i slava ne zanimaju. Zanima me samo novac -Mi nismo hipici (DECA CVECA). Mi smo DECA kuce CVECA -Stedite suzavac - plakacemo i bez njega -Ubij jednoga onda si ubica, ubij hiljadu onda si heroj, ubij milione onda si drzavnik -Posto pametniji popusta glupaci vladaju svetom -Maticar je sudija koji osudjuje na dozivotnu -Austrija, to je Nemacka van sebe -Golubovi, to su ptice serice -Ljudska pamet je ogranicena. Glupost nije -Gresiti je ljudski ali je osecaj bozanski -Teorija relativitete: jedna dlaka u supi je relativno mnogo, a na glavi relativno malo -Makedonci su Srbi sa pogolemata govorna mana -Jugoslavija je pederacija Crne Gore i Srbije -Govori srpski da te ceo svet bombarduje -Nema brasna nema hleba Glasali ste TAKO TREBA -Infarkt ma kakav da je, od srca je -Ako vam ide suvise lako pogledajte bolje, mozda vam ide nizbrdo -Najlaksi nacin da ti ime dospe u novine je da ih citas dok prelazis ulicu -Samo jednom se ljubi - sve je ostalo praksa -Ne volim mitinge, tu najbolja mesta uvek zauzme policija -Kad pandur skoci u vodu cuje se GLUP! -Tito vrati se, sve ti je oprosteno -Bolje cutati i biti smatran glupim nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju -Ocaj - to je kad odseces prst da ne bi isao u vojsku, a komisija te oslobodi zbog ravnih tabana -Ko peva zlo ne misli, a ko misli nije mu do pesme -Umoljavaju se Beogradani da zive kako znaju. Na groblju nema mesta -Dobar pasulj daleko se cuje! -Ako mi pozajmis sto maraka bicu ti duznik celog zivota
|
|
|
|