enia -> Zanima me... (13.1.2006 11:42:57)
|
Pozdravljene! Mene nekaj zanima. Konec koncev niti nima take veze, ampak vseeno, saj veste kakšne smo ženske, ne. Radovedne, ko kej. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Bom opisala kar celo zgodbo, čeprav je mogoče mal dolga. Do nedavnega sem imela dokaj redne M, decembra 05 pa krvavitev le dva dni (vidna le na papirju, na vložku zanemarljivo), pri G dobim dabroston. Po zadnji tableti po 1 tednu šele pride do krvavitve, ki zopet ni prava M. Traja en dan, bolečine sicer hude, ampak krvavitev pa ne močna in kar rdeča (ne taka kot menstruacijska), naslednji dan skoraj nič. Naredim test CB, ki mi pokaže +! Zvečer na hlačkah opazim rjav izcedek, ki se nadaljuje še v naslednji dan. V ponedeljek kličem G in povem za +. Pravi mi, naj naredim še en test (ker sem rekla, da je črtica zelo rahla). Naredim ga zvečer isti dan in na moje začudenje -. Vprašala sem že Pušenjaka, bila pri G in oba sta rekla, da lahko, da je nosečnost bila ali pa so kakšni hormoni vplivali na lažno pozitiven rezultat. Mene pa zanima, če je nosečnost bila ali ni pri splavu močnejša krvavitev? Hvala vam. Mogla sem vprašat. Sej veste, ne? LP
|
|
|
|