Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako leži, če brca takole: 13.1.2006 9:20:36
|
|
|
|
MarijaPo
|
Po moje tud, ker ko je mene v mehur in pri popku, smo jo glih na uz gledal in je bila obrnjena z glavico navzdol - je bila pa dost manjsa od tvojega - 20. teden.
|
|
|
|
RE: Kako leži, če brca takole: 13.1.2006 9:42:53
|
|
|
|
Barbs
|
Po mojem ( strokovnem ) mnenju, pa ne more ležat navzdol, ker je premajhna razdalja med mehurjem in popkom za takšno starost ( da bi te z rokcami v mehur pa z nogicami v popek)... Po moje leži prečno, glavico im na desni strani, nogice na levi, gleda pa navzdol Eeeh... jutri bo pa že drugače morda.
|
|
|
|
RE: Kako leži, če brca takole: 13.1.2006 9:57:00
|
|
|
|
DrejcDrejc
|
To se tudi jaz večno sprašujem - le kako leži, ko me brca včasih hkrati čisto levo in čisto desno spodaj. Običajno pa čutim dogajanje prav desno spodaj. Na zadnjem pregledu je bil obrnjen z glavico navzdol, roke in noge pa je imel na enem kupu ... in to mi sploh ni šlo skoz s tem, kar jaz čutim po trebuhu. Jaz ti res ne znam pomagat, ker imam isti vprašaj nad glavo. Samo tolko, da veš, da nisi edina, ki jo mučijo taka vprašanja.
|
|
RE: Kako leži, če brca takole: 13.1.2006 10:45:47
|
|
|
|
marty5
|
Še ena, ki jo to muči Jaz sem sicer že v 34. tednu in bi bil čas, da gre moj na glavico, pa je nazadnje še kar vztrajal na nogicah. Brca in premika pa se vsepovprek. Enkrat čisto spodaj, enkrat pod rebri, največkrat pa se kot gmota premika okrog popka..... Ko bi le imal kako fajn ogledalo za pogled v dogajanje v trebuhu
|
|
RE: Kako leži, če brca takole: 13.1.2006 10:48:49
|
|
|
|
natalia
|
po mojem bi morala vsaka nosečka imet mini UZ doma, pa bi gledali naše 24 ur na dan... ... po mojem leži prečno. jutri bo pa res mogoče drugače.
|
|
RE: Kako leži, če brca takole: 14.1.2006 18:20:27
|
|
|
|
karin412
|
Mene zmeraj brca v desno stran reber - pa sem zadnjič vprašala G, kaj ima tam, po UZ je bila videti nogica in sicer peta. Po mojem, če ti brca v mehur, brca tam z nogicami. Po mojem se ti otroček še ni obrnil. Ker jaz ne čutim v mehur, čutim pa okrog popka (je pa z glavico dol, 35t).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......