Anonimen -> RE: Vaš dan v toplicah (21.1.2006 14:33:18)
|
Tako, pa smo doma. Imeli smo se super in nam je bilo prav hudo, ko smo morali domov. Nejc se je odlično držal, spanec smo sproti prilagajali, velikokrat je zaspal kar v vozičku. Zjutraj se je vstajal eno uro prej kot doma, ob 8. uri, ker je bilo v sobi preveč svetlo. A nas to ni motilo, ker smo tako ali tako morali na zajtrk. Na bazen smo šli vedno z vozičkom, sploh ni bilo težav. Hvala bogu, ker smo lahko veliko robe noter spravili. V času, ko ni bil v vodi, pa je kraljeval na svojem ležalniku. Edino, kar me je motilo, je bilo to, da naš hotel ni bil povezan s termalno riviero, v kateri smo se kopali, tako da smo morali ven na mraz, da smo lahko prišli nazaj v hotel. Sicer so imeli tam ful animacij in gostilno, tako da smo še vsakič po eno uro tam preživeli, da smo se ohladili. Nejca sva ful zavila v vozičku, jaz pa sem 2x šla z rahlo vlažnimi lasmi ven in evo, posledice so tu. Ful me matra prehlad, zadnji večer sem imela celo vročino. Torej, zaključek vsega je ta, da smo se imeli super, vendar gremo naslednjič v hotel Toplice in ne v Hotel Čatež, ker je taprvi povezan s termalno riviero. Ostalo pa je bilo vse dobro, od hrane do prijaznosti osebja.
|
|
|
|