Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kakov vam uspeva učenje? 12.1.2006 13:28:06
|
|
|
|
Urška//
|
kaka pametna bi tudi meni prav prišla, jaz imam za naredit še zaključni izpit iz nege in se nikakor ne morem spravit zraven
|
|
RE: kakov vam uspeva učenje? 12.1.2006 13:30:47
|
|
|
|
tascha
|
Kaj pa , da bi jo imel vsaj ene 2 uri popoldne, da bi se takrat lahko učila?Ali pa kakšna babica ali teta? Saj vem, da se je ful težko spravt zraven (sploh, če imaš še tako temo kot ti ), ampak ob pomoči bi se dalo.
|
|
|
|
RE: kakov vam uspeva učenje? 12.1.2006 13:42:58
|
|
|
|
Luni
|
Jaz sem se učila oz. se še učim pri dveh, vendar mi s pomočjo ne bi uspelo: se pravi- babice in dedki, strici in tete na pomoč!
|
RE: kakov vam uspeva učenje? 12.1.2006 13:52:55
|
|
|
|
karmy
|
moj je starejši pa tud jzt se sprašujem kako nekaterim uspe... jzt sm se namreč po parih mescih tak polenila kot da nism več v šoli....
|
|
RE: kakov vam uspeva učenje? 12.1.2006 14:11:03
|
|
|
|
Anonimen
|
js se tut učim za zadnje izpite..kdaj pravš. vzamam dopust pa se učim dopoldne, ko je tamala pr mat, mož pa v službi, drgač mi je skor nemogoče. če mam res volo pol se učim zvečer ko gre tamala spat ampak tut to je pr men skor mišn imposibl. tko da pomoje ti ne preostane druzga k da daš dete v varstvo ti pa navali na knjige. al pa dec merka otroka pa je a ne?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?