zverca
|
Hej! Evo, zdej pa js vidm, da tole jaz nisem najbol napisala. Glede telefona mi je že na začetku zveze povedal, da pač on ne mara tega, da si stikava po telefonu. Da če si zaupava, da potem tega ne bova delala brez vednosti drugega. Če me kaj zanima, da ga vprašam in mi bo on vse pokazal in naj na skrivaj tega ne počnem. Vem, da mu bivša skos teži po telefonu, in mi to pove. Sam ljudje,.... že več kot eno leto nista skupaj, ker zaradi določene zadeve, res nista mogla bit skupaj, ker ji njen bivši ni dal miru ion sta imela resne zadeve zaradi tega. Ok, to vem da dobi kakšne take sms-e, ampak sem se že sprijaznila s tem. No, na začetku zveze mi je tudi povedal, da se ne namerava poročit Ampak zdej je pa rekel, da če zanosim, se bova poročila. Prov zapel je za tole zadevo. Jah nič, moj lubi bi rad zibal. Jaz bi tut...TAKOJ, sam tale fax me muči. Če pogledam, bi res fax lahko počakal, glede na to, da ma on dobro plačo, tudi živiva na nek način že skupaj, jaz grem domov le med tem ko je on v službi- torej dopoldne. Zdej me pa zanima. če mogoče kdo ve kako je s tem, če imaš otroka, pa te tip financira ? Potem gresta pa slučajno narazen? Kako je potem s to dodelitvijo? Da mi nazadnje potem zaradi brezposelnosti nebi hoteli dat otroka? Sej, upam da do tega nebi prišlo, samo vseeno? MOj je glede tega zelo strikten in pravi, da če bi imela bambinota, da pol ni šans da bi šla narazen. Ja seveda, ja! Glede na to, kakšno družbo imam, same starejše prijateljice, ki so same z otroci, ker so šle s svojimi narazen.... Sem zelo paranoična glede vsega! Imam v glavi vse sorte. Samo imam pa vsekakor namen narest najprej fax, če me le ne premami tole zdej vse skupaj. Zudi tale poroka mi tooook dišiiiiiiiiiiii!
|