Kozmetika (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Aleksandrin -> Kozmetika (12.1.2006 0:42:36)

Imam zelo mastno kožo, posledično tudi nečisto. To pomeni razširjene pore, črni mozoljčki... Verjemite poizkusila sem že tisoč krem, tonikov, mask...Če bi hodila h kozmetičarki vsak teden bi verjetno še normalno izgledala, ampak, kot ponavadi ni keša in tako si moram sama pomagati.
Kakšen nasvet od dečve, ki imam podobe probleme?

CUKRČEK -> RE: Kozmetika (12.1.2006 6:24:39)

Ola,
jaz sem vedno imela nečisto in mastno kožo in moram priznat, da mi ni pomagala nobena reč. Koker vem, tudi ti hujšaš v 90 dnevni dieti?!? Ko sem jaz začela, se mi je stanje kože fuul izboljšalo. Nimam več mastne kože. Ne vem , zakaj, toda tako je. Kaj več ti pa ne morem pomagat. Upaj, da se tudi tebi zdaj med dieto zboljša.

Aleksandrin -> RE: Kozmetika (12.1.2006 10:28:24)

Upanje ostaja [sm=smiley36.gif]

Annny -> RE: Kozmetika (12.1.2006 10:58:27)

Katero kozmetiko pa zdaj uporabljaš?

Aleksandrin -> RE: Kozmetika (12.1.2006 14:24:54)

Garnier za čiščenje, Nivea za globinsko čiščenje, Vichy dnevno kremo, Vitaskin za nočno

MiraGP -> RE: Kozmetika (2.2.2006 10:49:19)

Živio!
Glede hujšanja in ostalega ne vem, glede kozmetike pa bi ti svetovala, da vse izdelke uporabljaš od enega proizvajalca, ker le tako dosežeš pravi učinek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] - če sploh.
Vem, da je odlična linija za nego mastne kože Pure pore fection od Avona-vsebuje velik asortiman izdelkov - masko, lotion, tonik, peno za umivanje, zelenkast puder, tretma v obliki kroglice. To linijo zelo dobro dopolnjuje še clearskin, prav tako od Avona, kjer imaš v vrsti izdelkov še posebni tonik proti črnim ogrcem, poseben tretma za mozolje, barvni korektor - antiseptični, troje različnih mask (tudi za T-predel), skratka ZELO PRIPOROČAM![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Za več info me kontaktiraj na mira.gasparic@siol.net

Stran: [1]