En jajčnik ne "dela"? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

puppa -> En jajčnik ne "dela"? (11.1.2006 21:34:47)

Pozdravljene!
Že dalj časa sledim ciklusu pa spremljam ovulacije pa sluz in vse.
Šele v zadnjem času (3 meseci) pa sem postala pozorna na bolečine v jajčnikih ob ovulaciji.

Prejšnji mesec se mi je pojavila sluz ... poleg sluzi pa sem imela pikajočebolečine v jajčnikih (namreč v desnem jajčniku)... Bolečine so bile kar fejst močne.

Ta mesec pa sem imela sluz in vse znake ovulacije, ni bilo pa nobenih bolečin.
Sicer prej nisem bila toliko pozorna na to... ampak se mi zdi da res ni bilo vsak mesec bolečin....

A to pomeni da en jajčnik "ne obratuje" al kaj? Da ne proizvaja jačeca?

PBJ -> RE: En jajčnik ne "dela"? (11.1.2006 21:50:19)

Bolj boš na te zadeve pozorna, bolj boš zmedena in ti ne bo nič jasno. To sploh ne pomeni, da en jajčnik ne deluje.
Meni je G 6 mesecev spremljala cikluse z UZ in me je včasih bolelo na eni strani O pa je bila na drugem jajčniku, ali pa me je bolelo pa O sploh ni bilo....
Ko sem po skoraj treh letih aktivnega [sm=sloncek.gif] zanosila nisem v času, ko bi naj bila O čutila nobenega špikanja v jajčnikih, pa tudi sluz ni bila takšan, kot bi naj bila po "reglcih". Nato me je pred pričakovano M bolelo in sploh nisem pričakovala nosečnost, pa sem bila noseča.

Tako, da poskusi odmisliti te zadeve.
lp

KODA -> RE: En jajčnik ne "dela"? (12.1.2006 0:04:55)

Jaz imam samo en jajčnik,ki normalno funkcionira,ker imam enorogo maternico.Desni rog je zakrnel.
Ovulacijo čutim normalno sredi ciklusa in tudi sluzi je več.
Za taprvega smo se trudili 3 leta,tadrugi pa je ratal v prvo.

Mijavček -> RE: En jajčnik ne "dela"? (12.1.2006 8:56:34)

Tako kot ti je rekla PBJ.. na ta špikanja se ni nič za zanesti.
Če se npr katerakoli ta mment skoncentrira na spodnji del trebuha... dam roko stran, da nas bo 90% začutilo kakšno špikanje!

Ti sam relax, pa ne mislit na to! Če vama po enem letu intenzivnega poskušanja ne uspe, takrat greš do G in še takrat ni nujno, da je kaj narobe. Sicer pa če en jajčnik ne deluje, prevzame drugi tudi funkcijo tega, tako da plis sam brez panike, to ti še najbolj škodi lahko!
Srečno!

puppa -> RE: En jajčnik ne "dela"? (12.1.2006 11:24:09)

Punce hvala za odgovore.
Res ste me potolažile. Sem bla kar malo prestrašena ob tej nenavadni ugotovitvi.

Bom poizkusila se ne sekirat.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: En jajčnik ne "dela"? (12.1.2006 11:37:21)

Tudi meni dela samo en. Pa smo se malo mučili in ko so nam dali že datum za epruvetko, je ratalo brez [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Občutek je pa enak kot pri tebi

Stran: [1]