mastitis + absces (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


nazaj -> mastitis + absces (11.1.2006 19:50:50)

Pozdravljene!
Včeraj sem spraševala glede mastitisa. No izkazalo se je, da ga imam in poleg tega tudi absces, ki so mi ga kirurško ščistili.
Sedaj me pa zanima, če je katera od vas tudi imela takšno izkušnjo, ker sama namreč ne vem kako sedaj naprej.
V bolnišnici so mi rekli, da si moram na tej dojki iztiskat mleko oz. da lahko našega malega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] tudi pristavljam k tej dojki, ampak jaz ne vem kdaj lahko to začnem, ali že danes ali moram počakati do jutri, ko imam prevez, saj imam sedaj dojko čisto povito.

Lepo se imejte in hvala za odgovore.





figa -> RE: mastitis + absces (11.1.2006 19:55:49)

Jaz sem imela "samo" mastitis. Vem, da je nujno, da dojko prazniš. Bolje je, da jo prazni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ker bolj sprazni. Glede na to, da imaš povito, pa ti bo mogoče lažje, če si danes mleko črpaš. Vem, da je mastitis cela štala, ampak saj bo. Srečno!




Felicity -> RE: mastitis + absces (14.1.2006 19:39:09)

Pozdravljena,

žal ti prepozno odgovarjam in si k sreči do sedaj že vse uredila. Sama sem imela enake težave, ampak sem bila hospitalizirana.  Je pa res grozno s tem abscesom. Povsod bereš o mastitisu, a o rezanju ni ne duha ne sluha.
Jaz sem na tej dojki črpala mleko samo s črpalko, čez kaka 2 tedna, ko se je rana zacelila pa sem pristavila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].

A te je hudo bolelo? Mene za umret, hujše od poroda.  Pa še močnejših tablet proti bolečini mi niso hoteli dati zaradi dojenja.

Upam da si sedaj v redu in nam želim, da se nam ta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] mastitis nikoli več ne ponovi!
Srečno! 




Seven* -> RE: mastitis + absces (14.1.2006 20:45:17)

Moje cisto laicno mnenje je, da zacni cimprej.. Ce bi obstajala kaksna nevarnost, bi ti to zagotovo povedali..




Stran: [1]