klimicin krema (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

ricky -> klimicin krema (11.1.2006 18:38:59)

Zelo me zanima, če je katira jemala klimicin veginalno kremo.Meni jo je predpisala moja G.V navodilih pa  sem prebrala ,da se je v nosečnosti tej kremi dobro izogibati.Sedaj res nevem ali jo naj uporabjam ali ne. 

žabica28 -> RE: klimicin krema (12.1.2006 14:13:26)

Hoj,

tudi sama sem uporabljala to kremo že pri 13t. V prvem 3-mesečju jo res močno odsvetujejo, potem pa že G presodi, kaj je bolje... Ali uporabljati kremo in se pozdraviti, ali pa obratno. Tako, da jaz nisem pretirano razmišljala.  

Lep dan

puncica -> RE: klimicin krema (13.1.2006 7:14:00)

Jaz sem jo imela v nosečnosti mislim da v 16 tednu in ni bilo problemov itak pa skoraj vsake vaginalne tablete in vsaka krema v navodilih piše da se posvetujete z zdravnikom in da v nosečnosti niso pripročjive, tako da G. že ve ali je prav ali ne, jaz ji zaupam in sem zelo zadovoljna z njo. Mi razloži da v navodilih sicer to pa to piše, da pa ni problemov, da prav študije gleda o tem, tako da po moje bo že ok. Je pa tud men rekla da sicer v prvem trimesečju je ne bi dala, da zdej bo pa že ok.

Jaz bi jo na tvojem mestu jemala, bolje glivice pozdravit kot pa da se otrok rodi okužen.

ricky -> RE: klimicin krema (13.1.2006 10:29:53)

Hvala za nasvet.Tudi sama sem razmišljala o tem, da G. že ve kako je prav.Mislim pa, da je res bolje, da se otrok rodi zdrav, kot pa da je okužen.Še enkrat obema hvala za nasvet.

barni -> RE: klimicin krema (4.2.2006 22:15:32)

Tudi jaz moram uporabljati to kremo. Pa sem dobila po njen roza rdec izcedek; pravzaprav so deli kreme, ki grejo ven obravani roza rdece.

Je imela se katera podobne izkusnje s to kremo?

Sem v 20. tednu.

suky -> RE: klimicin krema (7.2.2006 16:46:34)

Men ja pa moj G predpisal kar tablete klimicin. Sicer izcedek ni izginil, samo pomoje da je pa bakterijska okužba izginila, ker me ne srbi več. Sem mela tud premisleke na začetku pa sem si pol misnla, pa že ni tko upokan G da bi mi kr ene tablete predpisal, ki bi mi škodovali!!!

Stran: [1]