Pojedla je Bref iz wcja (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

Sinja -> Pojedla je Bref iz wcja (11.1.2006 18:20:16)

Pozdravljene,

naša Hana je spet naredila bedarijo in sicer si je iz školjke vzela osvežilec Bref za WC in ga dala naravnost v usta.

Kaj naj storim?

Lp, zaskrbljena

Anonimen -> RE: NUJNO - SVETUJTE PROSIM! (11.1.2006 18:36:29)

Po moje ji ne bo hude sile. Saj ga menda ni spila eno dozo ali odgriznila, ne vem, kako sicer zgleda. Ampak res mislim, da ji ne bo hudega, boš itak videla, če bo kaj bruhala ali se čudno obnašala.

jagoda -> RE: NUJNO - SVETUJTE PROSIM! (11.1.2006 18:49:14)

Poklič zdravnico. S tem se ni za špilat.

mojcadamijan -> RE: NUJNO - SVETUJTE PROSIM! (11.1.2006 19:38:31)

Pokličite zdravnika!!!!!!!!!!

Anonimen -> RE: NUJNO - SVETUJTE PROSIM! (11.1.2006 19:39:52)

Pokliči dežurnega zdravnika in vprašaj. Lahko da ji bodo dali medicinsko oglje ali kaj takega.

KIRA -> RE: NUJNO - SVETUJTE PROSIM! (11.1.2006 20:16:15)

moja viktorija je pa ravnokar ( pred kake pol ure) spila ?? sej ne vem če je - okrog ust je bila zamazana - požirek peneče kopeli, pa razlila jo je vse okrog. ne vem, kako je sploh do nje  prišla, ker je na 1m višine spravljena.. moja mami, ki je medicinska sestra, mi je svetovala, da naj ji dam čimveč tekočine. najbolje mleko ali vodo. če bi bruhala ali pa imela drisko ali kaj takega, ni nič narobe - če pa bi kake druge simptome dobila, pa takoj k zdravniku.... ampak ker se še nič takega ne kaže, je najbrž vse v redu...

Sinja -> RE: NUJNO - SVETUJTE PROSIM! (11.1.2006 21:49:27)

Še enkrat pozdrav,

to se je zgodilo nekje ob 17.30. Od takrat pa do zdaj nisem opazila nobene spremembe. Takoj po tistem sem ji usta sprala z vodo in ji dala piti mleko in čaj. Zdaj že eno uro spi. Verjetno bi se reakcija zdaj že pokazala? Bruhala ni.

KODA -> RE: NUJNO - SVETUJTE PROSIM! (12.1.2006 0:48:05)

Naš tastarejši je poskusil Praško pasto,pa ni bilo nič hudega.

Stran: [1]