ribica. -> RE: kahla?! NE in pika (16.1.2006 17:00:58)
|
Tudi mi imamo eno nabrito 28 mesečnico, ki še tam nekje okrog drugega leta (septembra) ni hotela slišat za kahlico, čeprav je prav dobro vedela čemu služi. Potem, nekje konec oktobra sem ji pa en dan kr oblekla spodnje hlačke. Seveda sma se pogovorile, da jih bova oblekle, namesto plenice, ker je že res velika punca, in da mora zdaj povedat preden bo kaj spustila. Najprej ji je parkrat ušlo, ampak v roku par dni je bila stvar rešena. Problem je nastal potem, ko ni več hotela plenice, in me je skrbelo kako bo, ko boma šle kam ven, ali pa ponoči. Pa ni bilo problema, saj nam nikoli ni ušlo. Plenice ji nisem dajala gor niti ponoči. Nekega recepta tako ni. Jaz sem pač odstranila plenice in je šlo naprej sanjsko gladko. Zdaj po treh mesecih je še vedno vzorna glede tega. Sama si prinese kahlico, se sleče, opravi svoje in potem vsi ploskamo od veselja. Ne obupajte, samo čas rabijo, itak se sami odločijo, kdaj jim plenica ne diši več. Vsake tolk časa pač probaš, če je že prišel pravi čas. Jaz sem za našo mislila, da bo trajalo veliko dlje. Pa sem se zmotila.
|
|
|
|