Baldi -> Protikadilski ukrepi (11.1.2006 14:47:20)
|
Dokler vlada ne sprejme ustreznega protikadilskega zakona, se bo očitno potrebno posluževat drugačnih metod (velja le za tiste, pri katerih lepa beseda nič ne zaleže)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Selena je že dala eno idejo za boj proti kadilcem. Kaj če bi na tem mestu zbrali še nekaj koristnih predlogov: - predlog[sm=smiley20.gif]:
…deodorant, v res skrajnih primerih solzilec... IZVIRNO SPOROČILO: Selena In tudi enkrat že sem, ko sem vljudno prosila gospo, ki je kadila na letališču, kjer je, mimogrede, to bilo prepovedano, da ugasne cigareto. In mi je kratkomalo puhnila v obraz. Pa sem vzela deodorant iz torbice in ji ga kratkomalo pošpricala v obraz. Milo za žajfo!Toplo priporočam, je ful sproščujoče. Seveda nikomur ne šprejam v glavo kar tako brez da bi kar koli rekla in vedno prej opozorim, da naj ugasne cigareto, ampak če ne zaleže, je potem edino ta ukrep pravilen. Jaz bom še šprejala! - predlog[sm=smiley17.gif]:
…ženske, izkoristite svoje čare… KLIK - predlog[sm=smiley16.gif]:
…naslednja zelo priročna zadeva… KLIK Toliko za začetek. Dajmo, s predlogi na plan…[sm=smiley2.gif]
|
|
|
|