kepa* -> RE: Poroka - ožji družinski krog (14.1.2006 9:40:56)
|
No, jaz se bom kmalu poročila bolj kot ne v ožjem krogu. Pri nama bo to zgledalo takole: dobimo se na matičnem uradu, potem cerkvena poroka, ob 17ih večerja v enem gostišču in to je to. No, mojemu [sm=love.gif] pripravljam še presenečenje, in sicer bo k večerji prišel še njegov kolega muzikant in bo kakšno zaigral (da ne bo kot na pogrebu). Stroški: vabila (/minimalno - sva jih izdelala sama), oba obreda, šivanje mojega kostima, šopek, prstana, frizer, vino, pecivo, večerja, torta. Pecivo bodo pekle mama in še nekaj sorodnic, torto bo pekel atijev sodelavec, ki mu je to hobi. Za dva srčka bo računal pribl. 10.000 sit. No, šoek me bo prišel 11.000 sit, pa je to že kar nekaj, se da narediti ceneje, a jaz sem želela bele kale, ki sop nekoliko dražje. Ne bomo imeli naprsnikov. V glavnem, računam, da naju vse skupaj ne bo prišlo več kot 200.000 sit. Pa še tu bosta baje 100.000 prispevala moja starša. Čeprav meni ni toliko problem denar, kot pa to, da si že od nekdaj želim manjšo, intimnejšo poroko.
|
|
|
|