Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Slabe izkušnje v toplicah??? 11.1.2006 13:47:51
|
|
|
|
Barbs
|
Ojla, jaz nimam slabih izkušenj... že v prejšnjih dveh nosečnostih sem bila v termah, zdaj , v tretje, pa sem se dvakrat po par dni kopala, enkrat v Lendavi, drugič v termah Olimia, sploh slednje so zakon, zato smo potem med zadnjimi počitnicami v decembru tam preživeli več dni - super je bilo, večkrat po petnajst minut sem bila v vodi, veliko sem tudi počivala, brala, dvakrat em se šla celo svnat v turško oranžno kopel, ki ni prevroča - sicer sem bila noter parkrat po pet minut - ampak - res super, pol lažja sem bila, dihala božansko, zvečer pa prijetno utrujena in sem spala kot top - v nasprotju z doma, ko se premetujem kot en keber ... Uživaj!
|
|
|
|
RE: Slabe izkušnje v toplicah??? 11.1.2006 13:51:01
|
|
|
|
Anonimen
|
js sem v prvi nosečnosti bla večkrat v toplicah, enkrat cel teden pol pa večkrat samo na kopanju pa nikol nobenih problemov. sam drž se navodil - ne predolgo v vodi, pa boh ne dej v tavroče đakuzije!
|
|
|
|
RE: Slabe izkušnje v toplicah??? 11.1.2006 14:10:30
|
|
|
|
biba77
|
V boju proti gljivicam pa se priporoca, da se po vsakem kopanju nosecka preoblece v suhe kopalke. Jaz nimam nobenih tezav s kopanjem v toplicah...
|
|
RE: Slabe izkušnje v toplicah??? 11.1.2006 14:27:50
|
|
|
|
katarina j.
|
Sem bla v dolenjskih toplicah nekje na sredi nosečnosti. Nisem šla v đakuzi, pa tako kot je že ena rekla: takoj sem slekla mokre kopalke, pa haljo gor. Vse je blo OK. Imej se lepo!
|
|
|
|
RE: Slabe izkušnje v toplicah??? 12.1.2006 9:35:31
|
|
|
|
Bejba
|
Pikapolonica, nisem vedela, da boste spet zibali. Bravo in čestitke . Tokrat je torej prej ratalo kaj? No, mi smo bili v Čatežkih toplicah decembra, ko sem bila mislim, da v kakšnem 18. tednu. Kopala sem se brez težav in tudi o glivicah ni bilo ne duha ne sluha (ravno tako v prvi nosečnosti ne). Jih je pa domov prinesel naš sonček . Ampak je pediatrinja to povezovala bolj z noricami, ki smo jih kakšen teden prej preboleli, pa antibiotikom, ki ga je jemal. Da se potem rade pojavijo glivice na jajčkih in lulčku. Smo dobili mazilo in je bilo v treh dneh v redu. Po moje se nimaš kaj bat. Ti kar uživaj. LP; Bejba
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?