isostar -> RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI (5.1.2009 21:23:20)
|
pampers katastrofa!!! najprej sem mislila da ne znam pravilno previjat ali kaj podobnega, potem kupim trojko, češ une so premajhne - kljub temu ša manjka še cela kila do zgornje meje, in seveda da mi ne bo treba prevečkrat v trgovino kupim megapekat 150 trojko pampers. Ko odprem embalažo ugotovim, da so te plenice drugačne od prej uporabljanih (prej violočne zdej zelene, brez mreže, z nekim kao balzamamom), rečem ok, mogoče bo pa vredu, pa se začne spet puščanje in sedaj še vneta rita, tako da sem porabila skoraj celo veliko tubo bepantena za zdravljenje vnetja, KATASTROFA!!!! tako, da bi kar pozvala na neke vrste bojkot, ker tole služenje na račun zdravja dojenčkov gre pa čez vse meje, potem pa še unicef gor nalepjo, kakor kupite in pomagajte. p.s. zdej vem zakaj je bil ta paket na vhodu v trgovino, in zakaj v kartonasti škatli - da slučajno ne vidimo da to niso enake plenice kot smo jih kupili že prej!!! sej ne vem a tole je kej material za zvezo potrošnikov al kaj? lep večer še naprej:) no pa se malo bolje počutim zdej ko sem se "malo" spihala
|
|
|
|