|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim vas za pomoč
11.1.2006 8:49:00   
Makica 79
Pozdravljene, sem recimo da nova med vami, čeprav vas po tihem spremljam že par mesecev. Res ste pince neverjetne, vse te pozitivne misli in... Ma nebom vas preveč hvalila da se ne boste pokvarile. Sem tudi ena izmed tistih ki že skoraj pol leta vsaki mesec upa da je nebo, in potem saj veste.. razočaranje.
Zdaj pa sem prišla do tega da rabim vašo pomoč. Danes je namreč 37 dan, včeraj je test pokazal -, meni pa več nič ni jasno. Zadnja M je bila 05.12. in je recimo da na cca 30-33 dni. Je mogoče da je test zatajul? Pravzaprav na koliko dni je še normalno da pride, da ni kaj narobe? Upam da bo mi katera napisala vsaj kako spodbudno besede.
Bodite pridne in uživajte, pa karkoli že počnete!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim vas za pomoč
11.1.2006 9:00:38   
MarijaPo
Zivjo Makica 79 (ce je 79 leto tvojega rojstva, potem sva isti letnik :) )

nekega recepta, kdaj je clovek nosec, ce mu malo zamuja, ni, zato je najbolje pocakati par dni, pa spet narest test in tako naprej, dokler ne izostaja ze kar nekaj tednov. Ponavadi so ti testi kar zanesljivi, ce pa recimo 2 tedna ne bo user posted image , test pa bo se vedno kazal minus, pojdi h ginekologu, pa naj tam preverijo kaj se dogaja.

Srcno upam, da ti bo uspelo. user posted image

(odgovor članu Makica 79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2006 9:12:07   
Makica 79
Letnica rojstva je ja. Tako da sve res isti letnik. Saj ne da že tega nebi sama vedela, ampak saj veš, nekomu sem se morala potožiti, malo pkramljati, čeprav niti nisem pričakovala da mi bo gdo napisal kaj kar že nevem. Upam da se bo v kratkem nekaj zgodilo, da nebom več tako na trnih.
In ti kot vidim si že kar že en čas tukaj, nimam pa časa da bi šla nazaj brskat, pa še neznajdem se še prav, tako da nevem nič o tebi. Kakorkoli upam da ti bo ena pozitivna misel polepšala dan.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2006 9:04:34   
bačko
Upam, da si noseča.Držim pesti zate.Ne smeš misliti na najslabše ampak na najboljše!!!Veliko sreče!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2006 10:35:40   
SaaS
Jaz sem imela m na 30 dni, tam neklje. Ko sem zanosila, mi je test še 32. dan pokazal -. Dva dni potem nisem probavala, 35. dan pa je pokazal user posted image . Poskusi kakšen dan kasneje. Verjamem, pa da si neučakana... Držim pesti za user posted image .

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2006 12:10:03   
Ocenia
Čez nekaj dni še enkrat poskusi in upam da si user posted image

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2006 13:16:34   
Makica 79
Končno sem prišla do dveh minutic časa, da vam se lahko majčkeno oglasim in vam sporočim žalostno novico. Ta  user posted image , nesramnica me je obiskala 38 ti dan. Si lahko mislite kako razočaranje je bilo!?
No, zdaj je že vse skupaj mimo in spet veselo delamo nauser posted image .
Upam da mi nebo prirejala več takih grdih presenečenj.
Kako pa je kaj z vami?
Upam da ima katerea bolj vesele novičke.
Punce hvala za spodbudne besede in lep vikend vam želi!
Pa aktiven seveda za vse ki delate nauser posted image  in miren ter prijeten vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2006 21:34:04   
wallery
Držim pesti da boš naslednji mesec že user posted image

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

Neposredna povezava do sporočila: 8
22.1.2006 15:24:17   
KODA
Držim pesti za +.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu wallery)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.1.2006 8:00:25   
bačko
DRŽIM PESTI ZA NASLEDNJI MESEC.SAJ BO!MIDVA Z MOŽEM BOVA PA ZA MOJ ROJSTNI DAN ZAČELA DELAT OTROČIČKA.IN TUDI UPAM, DA BO KMALU RATALO.NE SMEŠ IZGUBITI UPANJA.
                                        PA PA

Neposredna povezava do sporočila: 10
23.1.2006 14:23:30   
ur+sa
makica... nočem te razočarati samo tudi meni je 7 dni zamudila, potem pa je kar iznenada prišla.. srčno upam, da bo pri tebi drugče... delala sem teste, pa je bilo vse -...no zdej vem zakvauser posted image user posted image user posted image

malo še počakej, ..kolk časa ti zdej zamuja?

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.1.2006 16:04:09   
Anonimen
kolk časa ti zdej zamuja?

Ur+sa - poglej par postov nazaj, ker je Makica79 user posted image dobila že 20.1.

LP

(odgovor članu ur+sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
23.1.2006 23:43:38   
pilotgirl
Lep pozdrav,nič obupat kr naprej! user posted image user posted image
maja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

dvojno ime za fantka
caligula

Katero ime bi dodali poleg prvotnega Jaša?

Jaša Gaj (18%)

Jaša Etijen (3%)

Jaša Brin (6%)

Jaša Gal (35%)

Jaša Maj (32%)

Jaša Thierry (6%)

Število vseh glasov: 397

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!