timoteja -> Težave s spanjem so rešene (11.1.2006 8:23:10)
|
Hojla!Upam, da se ne bom prehitro pohvalila.Če se katera spomne, sem v pon. dopoldan pisala glede skoraj neznosnih težav s spanjem.Še isti večer smo najprej poizkusili z še milejšo in nežnejšo varianto, pa je bilo še slabše.Nakar sva daši damici povedala, da sva zelo utrujena od dela in da morava iti počivat ter da imava tudi midva PRAVICO da greva ajat. In sva jo pustila malo v joku (BERI IZSILJEVANJU). Vse skupaj je trajalo manj kot 10 minut, nakar je obupala in zaspala. Tudi ko se je ponoči zbudila, in je napočil čas, da bi jo nesla v spalnico k nama, sem jo samo malo pocartala ter opdšla nazaj spat.Mala je godrnjala še ne eno minuto, in mirno zaspala nazaj.Tako je včeraj zvečer trajalo cele 2 minute, da je zaspala, brez prepirov, kreganja, tudi noč je bila zelo mirna.Res upam, da je naša težava minila, in sedaj vem, da je treba, tako, kot ste nekatere predlagale, kdaj otroku dati za vedeti, da mu nisi suženj. Upam, da bo tale zgodbica pomagala še komu s podobnimi težavami. In na koncu naj še povem, da sem zelo ponosna na svojo punčko, da nam je tako hitro ratalo urediti zadevo, prej pa sem včasih zvečer izgubila voljo do vsega
|
|
|
|