Linča
|
Joooj, ti vozički Glede Quinny vozička... Mene so nekatere mamice in ne-mamice navdušile, kak je to fancy in oh in sploh voziečk in sva se v prvo odločila, da kupiva quinny-ja...potem sva jih šla gledat - freestyle, speedi in buzz - nagibala sva se k speedi-ju....na koncu sem šla iz trgovine totalno poklapana, ker bi mi vsak od njih nekaj nudil, noben pa name ni naredil posebnega vtisa... Na hitro sva se zagledala v speedija - ima vse, kar si želim - lahko daš gor košaro, lupinico in potem športni del, ki se ga lahko položi tudi v ležalni del...super se zlaga, zavzame nekaj prostora, ampak bi šlo, je pa zelo lahek...le športnega dela ne moreš imeti obrnjenega prosti sebi. Prodajalka je takoj rekla, da otroci, stari od 7 mesecev dalje, itak potem krilijo z glavo okoli in želijo spremljat okolico...pa me to ni potolažilo... Potem sva gledala freestyle - ok, super, ta ponuja prav vse...samo vraga, ko pa je taaak bikasti...Gremo dalje! Naslednji je bil buzz...ta bi bil ta pravi! zloži se prav fino, malo placa zavzame, obrnjen je lahko v obe smeri, športni del se lahko položi! no, vsa zadovoljna greva iz trgovine, prepričana, da se sva našla pravi voziček, ki ga lahko čez par mesecev kupiva... No, potem sem začela tuhtat, da buzz sploh ni tako idealen, ker ima eno (za moje pojme veliko) napako - športnega dela ne moreš položiti tako, da bi otrok lahko ležal, ker mu nogice štrlijo v zrak (sedalni del ostane nespremenjen, samo celoten športni del lahko spuščaš ali dvigaš v ležeči ali sedeči položaj), kar pa vsekakor ni fajn, če na primer 8 mesečnega dojenčka ne moreš položiti v voziček, da bi spal (in dal malo miru ). no, pa sem bla spet na začetku...potem so sledili obiski še drugih trgovin z vozički ... pri peg peregu mi niso bila všeč plastik fantastik koleščka, tisti model z velikimi kolesi pa je taaak velik, da bi rabila kombi...potem sva gledala še Jane, pa je tak tak - malo šlampasto sestavljen...potem Hauck Jaguar, pa nama je bil kar všeč, Chicco bi tud bil ok...to je trajalo kakšen mesec...čist sem bla besna na vso to preobsežno ponudbo vozičkov, ampak nad nobenim nisem bla ful navdušena! Sedaj sem vse še enkrat premlela, šla sva še enkrat pogledat tega quinny-ja speedi in sedaj sva odločena, da vzamema speedi-ja, čeprav otročka ne moreš imeti obrnjenega proti sebi - sicer pa je važno, da se njemu dogaja, ne pa da mora skoz svojo mamo gledat pa konec koncev zelo malo modelov vozičkov omogoča sedenje tako, da bi otrok gledal proti "šoferju"! No, tolk o buzz-u in ostalih vozičkih...
|