|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Buzz Quinny
11.1.2006 7:18:41   
MiaSophia

Pozdravljene/i uporabnice/ki Buzza!

uspelo mi je narediti ožji izbor vozičkovuser posted image , od katerih me najbolj vleče k Buzz-u. Ker bo to naš prvi voziček in smo seveda temu primerno skoraj user posted image  nevedni, me zanimajo vaše izkušnje z Buzzom. Kaj plususer posted image , kaj minususer posted image ?
Zahvaljujem se za komentarje. Lep dan vsem user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Buzz Quinny
11.1.2006 14:17:45   
Nely
Videla sem tvoj post na drugem forumu, kjer sprašuješ za Jaguarja. Prodajajo ga v Arielu, kakšna pa je teža vozička, ti ne vem povedat. Trgovka je nama rekla, da se ne prodaja preveč dobro.

Tudi midva se nagibava k Buzzu, vendar odločitev še ni padla. Všeč so nama tudi Hauckovi vozički, še posebej en tip, ki pa ga žal v Slo ni na prodaj. user posted image  

Če ti bo v pomoč, nekaj je bilo napisanega tudi o Buzzu par postov nižje. Prilagam link:   http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=753955

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2006 16:46:30   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: Nely

Videla sem tvoj post na drugem forumu, kjer sprašuješ za Jaguarja. Prodajajo ga v Arielu, kakšna pa je teža vozička, ti ne vem povedat. Trgovka je nama rekla, da se ne prodaja preveč dobro.

Meni je rekla, da je eden najbolj prodajanih vozičkov v tem cenovnem razredu ( 90 - 100. 000 sit) .

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2006 17:18:17   
Linča
Joooj, ti vozički user posted image  

Glede Quinny vozička...

Mene so nekatere mamice in ne-mamice navdušile, kak je to fancy in oh in sploh voziečk in sva se v prvo odločila, da kupiva quinny-ja...potem sva jih šla gledat - freestyle, speedi in buzz - nagibala sva se k speedi-ju....na koncu sem šla iz trgovine totalno poklapana, ker bi mi vsak od njih nekaj nudil, noben pa name ni naredil posebnega vtisa...

Na hitro sva se zagledala v speedija - ima vse, kar si želim - lahko daš gor košaro, lupinico in potem športni del, ki se ga lahko položi tudi v ležalni del...super se zlaga, zavzame nekaj prostora, ampak bi šlo, je pa zelo lahek...le športnega dela ne moreš imeti obrnjenega prosti sebi. Prodajalka je takoj rekla, da otroci, stari od 7 mesecev dalje, itak potem krilijo z glavo okoli in želijo spremljat okolico...pa me to ni potolažilo...
Potem sva gledala freestyle - ok, super, ta ponuja prav vse...samo vraga, ko pa je taaak bikasti...Gremo dalje!

Naslednji je bil buzz...ta bi bil ta pravi! zloži se prav fino, malo placa zavzame, obrnjen je lahko v obe smeri, športni del se lahko položi! no, vsa zadovoljna greva iz trgovine, prepričana, da se sva našla pravi voziček, ki ga lahko čez par mesecev kupiva...
No, potem sem začela tuhtat, da buzz sploh ni tako idealen, ker ima eno (za moje pojme veliko) napako - športnega dela ne moreš položiti tako, da bi otrok lahko ležal, ker mu nogice štrlijo v zrakuser posted image (sedalni del ostane nespremenjen, samo celoten športni del lahko spuščaš ali dvigaš v ležeči ali sedeči položaj), kar pa vsekakor ni fajn, če na primer 8 mesečnega dojenčka ne moreš položiti v voziček, da bi spal (in dal malo miru user posted image ).

no, pa sem bla spet na začetku...potem so sledili obiski še drugih trgovin z vozički ... pri peg peregu mi niso bila všeč plastik fantastik koleščka, tisti model z velikimi kolesi pa je taaak velik, da bi rabila kombi...potem sva gledala še Jane, pa je tak tak - malo šlampasto sestavljen...potem Hauck Jaguar, pa nama je bil kar všeč, Chicco bi tud bil ok...to je trajalo kakšen mesec...čist sem bla besna na vso to preobsežno ponudbo vozičkov, ampak nad nobenim nisem bla ful navdušena!

Sedaj sem vse še enkrat premlela, šla sva še enkrat pogledat tega quinny-ja speedi in sedaj sva odločena, da vzamema speedi-ja, čeprav otročka ne moreš imeti obrnjenega proti sebi - sicer pa je važno, da se njemu dogaja, ne pa da mora skoz svojo mamo gledat user posted image  pa konec koncev zelo malo modelov vozičkov omogoča sedenje tako, da bi otrok gledal proti "šoferju"!

No, tolk o buzz-u in ostalih vozičkih...

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2006 19:03:24   
Barbs
Uff, izčrpno, tnxuser posted image ... pri jaguarju je meni fino ravno to, da se da tudi nastavek za nogice dvignit oz. spustit... in mali lahko dobesedno leži, brez da bi mu nogice kar nekam visele. Tega pač buzz nima, meni pa je kar pomembno ker vem, kako je fajn, če ti zaspi kje na kakšnem vrtu in ga samo lepo pokriješ, pa mu je udobno. Ker spijo dejansko tudi še potem, ko prerastejo košarouser posted image user posted image .... Mi čakamo samo še, da v živo vidimo Jeepa, ki ga v Arielu še nimajo, ker te katalogi res lahko prevarajo... Potem pa - jaguar ali Jeep - če cena pri slednjem ne bo ravno pretirana ( kar je čist mogoče, ker je model 2006 in cene do zdaj še nihče ni videl), prodajalke pa samo migajo z rameni, da se jim ne sanja... No ja... nekako bomo žeuser posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 11.1.2006 19:04:35 >

(odgovor članu Linča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2006 19:38:06   
Linča
za dimenzije, teže in ostale podrobnosti...brez cen...so pa navodila za uporabo user posted image

uradna hauckova stran
http://www.hauck-group.de/de/produktlinie.asp?PLID=7&LIZID=

še direkt za modele Jeep...
http://www.hauck-group.de/en/lizenzh.asp?LIZID=34&DID=320

pa še quinny...
http://www.quinny.com/

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2006 19:48:12   
Linča
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

Mi čakamo samo še, da v živo vidimo Jeepa, ki ga v Arielu še nimajo, ker te katalogi res lahko prevarajo... Potem pa - jaguar ali Jeep - če cena pri slednjem ne bo ravno pretirana ( kar je čist mogoče, ker je model 2006 in cene do zdaj še nihče ni videl), prodajalke pa samo migajo z rameni, da se jim ne sanja... No ja... nekako bomo žeuser posted image

http://www.babyenterprise.com/Jeep%20Roadster%20SL%20Bordeaux.htm

če je to ta model, imaš vsaj en info o ceni...v desnem kotu... pa niso ojroti, ampak funteki user posted image

< Sporočilo je popravil Linča -- 11.1.2006 19:50:34 >

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2006 8:23:53   
Barbs
user posted image user posted image user posted image  Linča.... "moj" je sicer Jeep scirocco al neki tacga, pa 4 kolesnik... ampak, vsaj okvirno se lahko orientiram zdaj... so pa model, barve in "borbene osobine" skoraj identične.... TNX!user posted image

(odgovor članu Linča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2006 8:08:16   
DrejcDrejc
Nobena se še ni oglasila s konkretnimi izkušnjami z Buzzom - kaj nihče nima tega vozička??? Tudi mene zelo zanima, kako se obnese, še posebno tisto, ko športni del poležiš - a se da potem not otroka dat ali ne, a je naslon dovolj velik, da je cel otrok not, al mu noge štrlijo v zrak?

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2006 16:02:02   
Linča
Po mojem je najbolje, da ga greš pogledat v Baby center, da vidiš voziček v živo, da si lažje predstavljaš! Jaz nimam sicer izkušenj, ampak ko sem ga videla v trgovini in potem malo preštudirala, sem ugotovila, da ni uporaben za manjše otročke, ki še spijo v vozičku (če odmisliš košaro do 6. meseca).

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.1.2006 16:17:27   
shooo
o buzz-ih je bilo veliko govora ze lani.poiscite malo v iskalniku. menda se nobeni vec ne da o tem pisati...

p.s. tudi mi imamo buzza samo se cakamo na dojenckauser posted image

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Linča)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.1.2006 16:20:17   
kofetek2010
naša ima Buzz-a in smo zadovoljni, glede na to, da je stara 6 tednov mi je ful prakično, da lahko lupinico (Maxi Cosi) kar pritrdim na podvozje vozička in že šibava user posted image
ko bo pa večja, bo pa v kompletnem vozičku in me sploh ne moti to, kar omenjajo glede nogic, saj je tist pregib v predelu kolena in otroku noge ne štrlijo v luft - za moje pojme bolj udobno leži kot pri ostalih vozičkih, kjer noge bingljajo dol, ko otrok leži oz.spi user posted image

vozit ga je pa pravi užitek, saj je ful lahko vodljiv in brez problemov greš gor/dol na pločnik, po makedamu, snegu,...user posted image

zloži se ful enostavno, še bolj enostavno se razloži, po potrebi gredo tud kolesa gor/dol le na klik, zraven je torba, prevleka za dež user posted image

drgač pa ne ga kupit - da nas ne bo preveč imelo iste vozičke user posted image

(odgovor članu Linča)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.1.2006 17:04:57   
petka
Haj,

midva sva kupila Quinny buzz-a, ko je bil v akciji na Baby centru za 54.000 sit.
Meni je voziček zelo všeč (čeprav mi takrat, ko sva ga gledala v trgovini ni bil preveč všeč, se mi je zdel preveč vesoljski user posted image ). Je pa res, da ima kar nekaj pomanjklivosti in ga v primeru, če ne bi bil v akciji ne bi kupila - saj bi skupaj z jajško in kočaro za novorojenčka res stal občutno preveč...

Voziček kot tak je za otroke od 6. meseca dalje, poležati se ne da do konca, saj se tisti del za nogice na noben način ne da poležat. Poleg tega me moti, ker se ročaj ne da obrniti, ampak je potrebno obrniti celo košarico (kar pa nič tako groznega user posted image ), nima šoping oz. odlagalne košarice, temveč le manjšo torbico.

SUPER pa je, ker se res z lahkoto zloži - kot pravijo - na dotik in raztegne, kar je meni prioriteta. Ne bi namreč rada za vsak sprehod obrcala vozička user posted image . Je tudi zelo lahek - vsaj proti drugim in gre lepo v avto !!
Ne vidim niti težav zakaj ga ne bi mogel voziti po makedamu (sej ni treba dirkat 100 km/h a ne?).

Skratka zdi se mi prav fajn športni voziček, res pa je, da za novorojenčka potrebuješ košarico, tako da naj pač vsak sam presodi, če mu polno cena vozička odtehtajo njegove prednosti ter vas slabosti ne motijo!

Jaz sem zadovoljna user posted image

(odgovor članu Linča)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.1.2006 12:08:11   
pravljica
glede na to, da imamo dovolj velik avto, sem se odločila za comforta...za pozneje se mi lušta tudi buzz (btw., tudi nakupovalna košara se da posebej nabavit, poglejte na njihovo stran!)

drugače pa, če so vam ti tipi vozičkov všeč, poglejte še mutsyje...meni so zakon! če bi bili pred slabim letom v SLO, bi se definitivno odločila za njega
ko sem spraševala ponudnike obeh tipov (v NEM, GB) ali quinny ali mutsy, so mi vsi priporočali mutsyja

yeah, thats me ;)

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.1.2006 17:49:07   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: pravljica
...za pozneje se mi lušta tudi buzz (btw., tudi nakupovalna košara se da posebej nabavit, poglejte na njihovo stran!)

user posted image

košara za buzza user posted image

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.1.2006 23:23:53   
kofetek2010
cena košare v BC je mal manj kot 4 jurje user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.1.2006 0:13:53   
copka77
TUDI MI IMAMO BUZZA,PA SEM ZAENKRAT ZELO ZADOVOLJNA, SPLOH KAR SE TICE VODLJIVOSTI IN NAMESCANJA RAZNIH DELOV NANJ (LUPINICA, KOŠARICA DREAMI...) IN RAZSTAVLJANJA, TER SESTAVLJANJA- GLEDE TEGA JE RES "MERCEDES " MED VOZICKI...TAKO DA CE BI KUPOVALA SE ENKRAT BI SE SPET ODLOCILA ZA NJEGA. KLJUB CENI...

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.1.2006 14:25:47   
m_m
Linča...

freestyle sploh ni tak bikast. Edino malo več časa, kako minutko, ti vzame da daš kolesa dol. MIdva sva bila tudi razpeta me tega in buzza, nabavila sma freestyle. Zadovoljni. Kot si rekla ima vse. Najprej sem lupinico iz avta gor namontirala, ko smo kam šle, samo podvozje sem s sabo vzela. Zdaj pa kuker kdaj, včasih jo kar v lupinici kam nesem ali na rokah ali v voziček, športnega, košare nimamo. Lahko delaš kombinacije naprej nazaj. Če bi še nekrat kupovala, bi vzela freestyle.

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu Linča)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?