Suzi*
|
Mel_A in Selena, nobene zamere, ne ga srat! Lu, res škoda da si odnehala, ampak če ne gre pač ne gre. Boš pa drugič poskusila, ko boš pripravljena. Ninocka je spraševala: 1. Na podlagi cesa ste se odlocile za tocno to dieto? Sem pred tremi leti že hujšala po njej in je bilo super. Lahko ješ, lačen nisi, kile pa grejo dol tudi če nisi aktiven. Takrat mi je v 2 mesecih šlo dol 8-9 kil, pa sem večkrat grešila. Pol sem pa morala nehat, ker sem bila res že suha. 2. Od kod dobivate informacije glede jedilnikov in na kaksen nasin hujsati (s tega foruma ali imate doma knjigico?) Jaz imam dieto spisano na 2 straneh. To sem imela že takrat, samo sedaj jem zraven še vso drugo zelenjavo, na sadni dan samo sadje. Jedilnike si pa sama zmišljujem, kakšna ideja pa tudi tukaj pade. 3. Kaj se bo za vas spremenilo po koncani dieti (razen manj KG )? Lahko bom spet oblekla stvari, ki jih zdaj odkar sem zanosila nisem mogla. Cvetača je tudi zame zelenjava in jo jem na vse dni, razen na sadnega. Meni so tudi mozolji ven usekali. Upam, da se čimprej "ščistim". Jaz spijem tam od 2 do 3 litre tekočine na dan....večinoma samo vode, včasih, če me res zebe pa čaj. Sem pa tudi jaz slišala da preveč tekočine škodi telesu, ampak ne vem o kakšni količini se je govorilo. Pupa je napisala: "Aja, mene pa zanima, kaj bodo naredile tiste, ki imajo recimo 5 kg za zgubit, če bodo prej dosegle svoj cilj kot v 90 dneh? A se potem lahko neha kar na sredi al kako to gre? " To sem tudi jaz razmišljala in hotela vprašat. No, kot sem že prejle napisala sem jaz v prejšnjem hujšanju po 2 mesecih prekinila, ker sem bila čista suhica. Res. Tako bom tudi zdaj naredila. Ko pridem do željene teže bom končala. So mi pa vključno z včerajšnjim dnem šle dol 4 kile. Bravo jaz. Zaslužim . No, včerajšnji dan sem preživela z lahkoto. Sem bila na sadju pa sploh nisem bila lačna za razliko od prvega sadnega dne. Pojedal sem 2 pomaranči, jabolko, četrt melone in hruško. Zraven pa vodo. Res je vse v glavi! Ena je spraševala glede kruha. Jaz ga jem na vsak B in Š dan, tako je v moji dieti napisano, na OH dan pa itak, če jem pizzo, drugače ne. Danes sem pojedla 2 pomaranči, za K bo meso, kruh, solata in zelenjava, za V meso, kruh in solata. Ajdi, punce, dajmo poredit tole našo debelo babo! Papa