zaliga -> RE: Bolniška /delo (13.1.2006 20:12:05)
|
Pozdravljene! Naj povem, da sem tud sama na bolniški že od 3t., torej že 17 tednov in mi ni prijetno. Sem cele dneve sama, saj ima moj takšno službo, pa še vreme je takšno, da mi ni niti za na sprehod. In kaj hočem povedat. Da upam, da bom doma še naslednjih 20 tednov. To pa zato, ker imam v službi nevzdržne sodelavke, ki gledajo samo na svojo r.., nobena ti ne pomaga, če je kaj težkega za dvignit, še to porine k tebi...skratka katastrofa. Po vrh vsega so pa še hinavske. Jaz pa nisem tak človek in se ful sekiram za vsako stvar. In si predstavljate, kakšen bi - bo prišel na svet ta otročiček??? Naj pa povem, da nisem doma zarad službenih odnosov ampak zaradi krvavitev!! Pa verjamite, da bi raje bila v službi in dobivala 80.000 sit večjo plačo, kot sedaj bolniško. To samo zatiste, ki nasprotujejo oz. imajo toliko za povedat glede bolniške. Upam, da se komu nisem zamerila, a izjave da nosečnost ni bolezen in podobne, mi kar dlake naježijo. Za tiste, ki moramo-jo ležati celo nosečnost, očitno je bolezen! Pazite nase in na svoje sončke (doma ali pa v službi)!
|
|
|
|