POSTRV brez olja (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

Anonimen -> POSTRV brez olja (10.1.2006 17:37:29)

Kako spečete postrv čisto brez olja?? glede na to, da je jutri B dan, sem pomislila, da bi jo spekla kar v pečici, pa ne vem ne koliko časa, na koliko stopinj....- cel postopek...

prosim, če mi lahko katera odgovori..

Vesna -> RE: POSTRV brez olja (10.1.2006 19:22:34)

daš pač vodo namesto olja na začetku,postrv bo že sama potem spustila maščobo,ki jo ima v sebi.lahko jo tudi skuhaš je tudi brez olja.daš jušno osnovo in ko zavre noter ribo za 15 min.potem pa  ven pa na krožnik in dober tek-je pa malo pusto tako.

artista7 -> RE: POSTRV brez olja (10.1.2006 19:25:58)

daš jo pečt v pečico v pekaču s teflonom. prej jo natri s česnom in petršiljem in pokapaj z limonovim sokom, zmešanim z vodo. Medtem ko se peče, polivaj s sokom, ki ga riba spusti.. Bo šlo?

Anonimen -> RE: POSTRV brez olja (10.1.2006 19:26:54)

bo šlo!!

hvala vsem..

Grascakinja -> RE: POSTRV brez olja (10.1.2006 20:23:33)

al pa jo zavij v peki papir pa daj v pečico. Peči pa toliko časa.... dokler ni pečena....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] kaj vem, ene pol ure pri 200?
Loh jo pa sopariš... ja, saj vem, moje drugo ime bi lahko blo sopara...

taška30 -> RE: POSTRV brez olja (10.1.2006 20:31:22)

Biba, zakaj pa čisto brez olja? V čem je pa zdaj fora? Saj ni prepovedano.

A zrezke ste si vse pekle čisto brez olja al kako?!? Jaz sem zadnjič jedla lososa pečenega v teflonki, na olivnem olju. Ko je bil pečen,, sem ga pa popivnala s papirnato brisačo.

No, jaz bi tvojo ribo vsaj namazala z olivnim oljem od zunaj predno bi jo dala pečt. Čisto malo, prst pomoči v olje, pa namaži po ribi.

Anonimen -> RE: POSTRV brez olja (10.1.2006 20:39:38)

Olja ne potrebuješ, sama spusti dovolj maščobe.
Na pekač daj peki papir, gor postrv, posoli, napolni z začimbami (kaj vem, kar ti je všeč - peteršilj, žajbelj, timijan,...) in s česnom in daj v pečico za 45 minut na 220 stopinj, gretje zgoraj in spodaj.

Suzi* -> RE: POSTRV brez olja (11.1.2006 13:11:10)

Lahko jo tudi skupaj z zelenjavo in seveda začinjeno zaviješ v alu folijo in tako spečeš v lastnem soku.

Taška, v dieti pa maščoba ni prepovedana. Jaz si vedno normalno naredim solato in normalno na olju spečem meso. Po pameti pač.

Stran: [1]