TINALAN -> NESPANJE PONOČI (10.1.2006 9:22:06)
|
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]Pozdravljene mamice in očki. Prvič pišem na forumu, ker prej nisem imela problemov z mojim sončkom, zdaj pa se pojavljajo. Sem mamica 11 mesečnega fantka Lana, ki ponoči redno je (se dojimo) na tri ure. Psihično sem na tleh. To se pojavlja že od njegovega rojstva, vendar mi vse mamice s katerim sem se pogovarjala govorijo, da se bo to nehalo oz. naj ga pustim da se joka. Včasih me ponoči napade živčni zlom in se moram v dnevni sobi pomiriti, zajeti svežega zraka. Ne morete si predstavljati, da sem namesto dude. Včasih tudi več kot pol ure nepremično ležim na enem mestu, on pa ima mojo zizo v ustih, ampak najbolj me jezi to, ker on sploh ne je, ampak samo včasih potegne, če pa mu jo odtrgam od ust se dere, da ga ne moremo utišat. Probala sva z očijem tudi, da ga je on nosil po sobi, vendar se je tako dru, da sem mislila da bodo sosedje klicali socialno službo (namreč živimo v bloku). Ponoči mu dajem piti tudi vodo, spije tudi tri stekleničke vode, potem pa je prek in prek polulan, tako da ga moram še ponoči preoblačiti. To pa še ni vse, pred tremi tedni sem začela hoditi v službo, tako da so noči zame nočna mora. Sploh se ne morem naspati. Podnevi ne počivam, ker nisem takšen tip, mislim da bom kaj zamudila. sem energična in nikoli ne kažem da sem utrujena. Prosim mamice in očki nasvet!!!!!! Rada bi se po 11 mesecih vsaj eno noč naspala. Hvala.
|
|
|
|