Massa26 -> vprašanje za klomifenke (10.1.2006 6:58:23)
|
Hojla, punce. Moram malo pojamrat oz. vprašat, če se še kateri to dogaja. Včeraj, 20. dan ciklusa, se mi je začela ena taka čudna zelo blaga krvavitev, roza izcedek, danes pa sem opazila še malo rjavega izcedka. To se mi ni zgodilo še nikoli. Ker je za ovulacijsko krvavitev najbrž prepozno (pa itak je nikoli nisem imela), sem namreč 13. dan po klomifenu, za vgnezditveno pa prezgodaj (ker sem po občutku imela O kasneje in ne 7. dan po zadnji tabletki), nimam pojma, kaj naj si mislim. Saj sem že prej vedela, da obstajajo vsi živi izcedki ves čas ciklusa, ampak kri na 20. dan je res čudno videti. Nekako jo povezujem s klomifenom, čeprav ga imam že 8. mesec, pa je taka situacija prvič. Ali še katera v klomifenskih ciklusih krvavi kar nekje vmes? Aja pa še to - včeraj sem čutila tudi kot en tak zelooo blag pms krč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Sem prav znervirana, glih še eno dodatno ˝kr neki˝ motnjo rabm. Mi je pa kar srce zaigralo, preden sem preštela, da še ne more biti vgnezditev. Prosim za kakšen odgovor [sm=rozica.gif]
|
|
|
|