m_m -> RE: velika ali mala kolesa na vozicku (26.1.2006 14:41:42)
|
imamo freestyle quinny Velika kolesa se mi zdijo boljša. Je pa odvisno od modela vozička, nekateri so neokretni tudi z velikimi kolesi. Probaj v kaki trgovini. Pa odvisno ali ima voziček 3 ali 4 kolesa. Naš je na 3 in je lahko vodljiv, okreten, lahko tudi nastaviš za vožnjo na sprehode ali pa na 100 ovinkov, ki jih delaš po trgovini, ne umaže se tak hitro, makedam pa je samo zibanje, da prej zaspi, voziš pa normalno, ko po asfaltu. Jaz celo rolam zraven, mala pa uživa. Verjetno so tudi majhna kolesa za kaj boljša. Recimo zavzamejo manj prostora, če imate manjši avto in ogromno potujete, je treba večkrat zlagati voziček... Tu sem jaz malo prek[sm=smiley35.gif] toto zlaganje, ker sma šle na več lokacij isti dan pa sem morala zlagati kakih 5krat na dan. Šle smo pa recimo kam samo za pol ure ali manj. Tu sem jo potem kar na rokah nesla, dala v nakupovalni voziček s sedežem, če so ga imeli, ali pa kar lupinico v navadni nakupovalni voziček. Če pa imaš dovolj časa, se ti nikamor ne mudi, ali imaš pomočnika s seboj, lahko to naredi on.
|
|
|
|