Zobki ali kaj drugega? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Mala Vita -> Zobki ali kaj drugega? (9.1.2006 17:46:47)

Moja hčerkica je stara 3 mesece in en teden. Zadnje dni je postala prava tečka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Rokico panično tlači v usta, ampak ne cel dan, takšne "prebliske" ima nekajkrat na dan. Zraven pa tečnari - z rokico v ustih seveda[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] . Ponoči sicer lepo spančka, podnevi je pa pravi hudiček[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] . Sem pa na spodnji dlesni (na notranji strani) opazila takšna dva bela krogca. In to na mestu kjer naj bi zrasli enkica in dvojkica. Mislite, da je možno, da ji bo počasi zrasel kakšen zobek? Punčka od moje prijateljice je imela prvi zobek že pri 3.5 mesecih[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] .

Lep pozdrav vsem[sm=metulj.gif]




Cikica -> RE: Ne vem več (9.1.2006 17:48:53)

Seveda je možno,mi smo sicer tudi midlili da bodo pri 3mesecih zobki,ker je imel takšne znake,ampak se je pokazalo da so prišli dosti kesnrj.Pri sestri pa je mali tudi dobil hitro zobke,vse je mogoče.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]




bobek05 -> RE: Ne vem več (9.1.2006 18:57:55)

res je nekam hitro, ampak otroci so si ful različni... zakaj pa ne? Anej je tudi imel spodaj 2 beli lisi - 3 dni kasneje pa 1. zobek.. pa ni imel vročine ali driske, le siten je bil ko 100 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] saj boš vidla.. če so res zobki in se že vidijo bele lise, potem ne bo več dolgo..

pa čim manj bolečin.. (če jo bo bolelelo ji daj Daleron ali Calpol)




PBJ -> RE: Ne vem več (9.1.2006 19:21:07)

Naš je bil star 4 mesece in 5 dni pa je že dobil prvi zobek,...




Stran: [1]