|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prometna nesreča
10.1.2006 0:20:54   
Katja6
user posted image user posted image Iskreno sožalje in vso pozitivno energijo za sinčka. O Bog, jaz sem obtičala v koloni z user posted image  v avtu. Mi je šlo kar na jok, ker sem pričakovala, da se bo po dolgem spanju zbudil in bo lačen, kam naj zapeljem, kje naj ga tam sredi ceste podojim? In še lučka za bencin mi je začela svetit. Še dobro, da sem obrnila sredi ceste in šla nazaj v Lesce k sorodnikom. Ne vem kako bi, če bi takrat vedela kaj se je zgodilo. Joj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.1.2006 0:28:53   
lelaval
Sem videla pri poročilih. Groza.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Iskreno sožalej družini. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.1.2006 7:12:03   
buča
iskreno sožalje,nimam beseduser posted image
zakaj se take piz...dogajajo...****o sunce...boga mamica...mah,nikol več rajš nebi v avto sedla,moj je tak norc,resno nevaren za ostale...za nas...pa mu nič ne morem...zadaj sedim in se vedno kregava,on ne ve,kaj je omejitev,kaj je varnostna razdalja....kar na jok mi gre,preden kam gremo in vedno me črviči...user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.1.2006 7:45:50   
paris
Moje iskreno sožalje družini in vsem, ki ste jih poznale!
Nimam besed......
user posted image user posted image user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.1.2006 8:10:51   
viv_
Joj hudo!

Iskreno sožalje!

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.1.2006 11:10:19   
tanikaa
Zakaj??????????

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.1.2006 12:32:08   
arielca
user posted image user posted image user posted image user posted image  Iskrene sožalje vsem, ki ste ju poznali in imeli radi.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
10.1.2006 12:42:21   
baguSka
ISKRENO SOŽALJE!!!!

Zdej sm pa čist zmedena... Pr poročilih sm poslušala, da se je včeri zgodila prometna nesreča tud na Uncu in da je v tisti umru oče s hčerko, v tej na gorenjski pa en moški - sam.user posted image Zdej pa sploh ne štekam... čist sm zmedena user posted image Ker pr poročilih so povedal, da je bil pod kamionom ujet en moški in otroka sploh omejal niso user posted image Nej mi ena razloži prosim... Pa včeri so rekl, da je krivo tisto dekle v Twingu, dons pa, da je bil kriv en drug user posted image Kdo je zdej povzroču nesrečo user posted image

Še enkrat pa: resnično mi je hudo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 33
10.1.2006 12:48:36   
Anonimen
Kriv naj bi bil menda neki voznik passata, ki je oddrev naprej, proti Jesenicam. To navajajo očividci. Kolikor jaz vem, je iz ceste zapeljal tovornjak, ki je padel na Kio, ki prav tako zapeljala s ceste. V Kii sta umrla očka in 2-letna hčerka, voznik tovornjaka pa je teže poškodovan, ker je tovor prebil kabino in mu je vkleščilo nogo. 5-letni fantek, ki je bil tudi v Kii, pa je v bolnišnici, menda tudi težko poškodovan.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
10.1.2006 12:52:46   
kofetek2010
na Uncu je imela prometno nesrečo 4 članska družina, 13-letna deklica je v tej nesreči umrla user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
10.1.2006 12:54:04   
baguSka
Hvala za razlago Splišni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
10.1.2006 13:01:22   
zoya_
http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20060110_3067573.php

evo, tle si lahko preberete več o nesreči pri Lescah

L I V E S T R O N G

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
10.1.2006 13:43:51   
mehurčica
Ojoj!user posted image user posted image user posted image Moje sožalje!

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 38
10.1.2006 16:45:00   
ninca
http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20060110_3067573_16089160.php

...oh, i wish i was a puNK rocKer with flowers iN my hair...
Neposredna povezava do sporočila: 39
10.1.2006 16:45:46   
Gina
O, groza!
user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 40
10.1.2006 18:46:41   
Maxica
Joj joj joj joj, uboga mamica, ki je ostala brez svojega otročička in moža. Uboga user posted image . Iskreno sožalje.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 41
10.1.2006 22:15:38   
soncek&luna
tudi meni je hudo  user posted image  in mi je zal za mamico user posted image

mi je danes prijatelj povedal za to nesreco.. poznal jih je... grozn

sozalje druzini in vsem, ki jih poznajo user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 42
10.1.2006 22:26:22   
krompircek
ISKRENO SOŽALJEuser posted image

25.6.2005 je na svet pokukal najin sonček!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 43
11.1.2006 7:41:26   
NINA1
Tudi mi sočustvujemo z njimi.Naj angelčkiuser posted image pazijo na malega Jerneja.
Mamici in ostalim pa ISKRENO SOŽALJE. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 44
11.1.2006 8:34:43   
.ču
Brez beseduser posted image user posted image user posted image ISKRENO SOŽALJE.....

What's up :)

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 45
11.1.2006 8:38:53   
Mana
Ja res grozno user posted image . Tudi  moje iskreno sožalje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 46
11.1.2006 9:02:46   
ma-ja
Iskreno sožalje tudi od nas. Imam malo starejše otroke in me vedno prizadane, ko morajo naši srčki tako zgodaj med user posted image . Sočustvujem z mamico in ženo in iskreno upam, da ji bo ostal vsaj sinček.

(1.3.2006)ITM 23,9, Teža 65,3 kg.
(8.3.2006)ITM 23,2; teža 63,5 kg.

(odgovor članu Mana)
Neposredna povezava do sporočila: 47
12.1.2006 9:26:19   
baguSka
Ojoj. Jst sm pa glihkar zvedla, da gre pravzaprav za Tanjo, ki je v sorodu z mojim dragim... Sej ne morem verjet... včas nekatere informacije tok počas pridejo naokol, takrat ko bi lahko mau hitrej...user posted image user posted image

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 48
12.1.2006 21:51:31   
2ursae
ojoj, sožalje tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem jokala že pred tvjem .. kaj se vse dogaja. Katasrofa user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
23.1.2006 13:11:15   
Anonimen
Ali katera ve, kako je s fantkom? Je preživel? Srčno upam, da ja, ker mi ta uboga mamica nikakor ne gre iz glave.

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?