Naty*Taja -> RE: Moj dragi si želi še enega... (9.1.2006 18:08:45)
|
Jaz pa mislim, da če imaš probleme z zanositvijo, so ponavadi možnosti za zanosit z leti itak manjše, magisterij lahko pa kljub otrokom in nosečnosti opraviš, če ne takoj pa čez kako leto..?! Jaz tudi še imam izpite in diplomo ampak smo se kljub temu odločli za še enega kr takoj. In je tudi ratalo. Bosta celih 15 mesecev narazen. Sej mogoče res ni dobro za moje telo, ki naj bi si malo spočilo, pa še probleme s hrbtenico imam, sam kaj ko si pa tako želim en za drugim in takooo uživam za malimi. No se pa zdejle ravno tako učim, še več zagona imam!Ko mali spi al pa ga ima ati in gresta ven... pa gospodinjstvo pač mal trpi, nimamo vse tipi topi!Pa kaj. Sej pucala bom lahko še celo življenje, takole polno pa ne bom mogla verjetno nikoli več živet!No to je moje mnenje in izkušnja,odločitev je pa seveda v prvi vrsti tvoja. Glede dojenja pa - naš se je kr odstavu, ko sem zanosla, tak da mu mogoče ni bil več všeč okus? Lahko pa baje tudi oba skup dojiš - najprej tamalga, pol pa še tavečga, če imaš dovolj mleka.
|
|
|
|