|
Prvi porod CR, drugi pa ???? 9.1.2006 13:05:52
|
|
|
|
Lari
|
Pozdravljene punce! Jaz se moram malo izpovedati. Čisto zamorjena ratam, ko berem vaše krasne porodne izkušnje in besede, da bi lahko čez 2 dni še enkrat rodile. Jaz sem rodila pred 1 letom s carskim rezom. Bila sem 8 dni čez rok, zato so mi umetno sprožili porod. Nisem se odpirala, kljub popadkom. V porodni sobi sem bila 12 ur, pred tem pa na oddelku 10 ur. Bolečine so bile neznosne, po 5 urah v porodni, je bila plodovnica že zelena in kljub prošnji, naj mi naredijo carski rez, ker sem se bala za otročka, me niso uslišali. Zadnjih treh ur se sploh ne spomnim, ker se mi je že bledlo. Bilo mi je že čisto vseeno kaj bo, samo naj že mine. Bila sem že v fazi potiskanja, dve babici sta se mi vrgli na trebuh, pritiskala sem, ampak moja Lara je samo lezla gor in dol po porodni poti. Toliko časa, da je imela že otečeno glavico in ni šlo nikamor. Šele, ko je bila smena, in je prišla druga babica, je končno urgirala in se takoj odločila za CR. Nikakor ji ni bilo jasno, zakaj so tako dolgo čakali, če je bila plodovnica zelena in smrdeča. In zdaj me zanima, kako sem jaz lahko že pritiskala, potem so mi pa naredili CR. Babica je videla otrokovo glavico in vse, pa nikakor ni šlo. In sploh si ne morete misliti, kako mi je hudo, ker sem želela naravno roditi, da bi bila priča temu čudežu življenja. A to pomeni, da bo tudi drugi porod avtomatsko CR? Prav žalostna postanem ko berem vaše porodne zgodbe, ki so tako lepe. Kljub vsemu pa je moja Lara največji sonček v mojem življenju in bi ponovila ta dogodek še enkrat za isti rezultat. Važno je, da smo zdravi in veseli. Hvala za odgovore, Lari.
|
|
|