beba76
|
Mi smo imeli težave z refluksom do 9 meseca, pa še zdaj ni čisto vredu. Z dojenjem nisem prenehala, ker sem imela dovolj mleka. S težo sva sicer imela probleme, tak da sva bila vsaka dva tedna na tehtanju, a je bilo zmerom na spodnji meji, tak da naju zaradi tega na nadaljne preiskave niso dali. Pa še osebna zdravnica nam je to odsvetovala - je rekla, da bodo otroku tam porivali cevke v ve možne luknje in bo doživel takšen šok, da se ne splača. Dokler ima koliko toliko normalno težo, naj se pač ne sekiramo. Na trenutke sem bila že tako živčna, da nise mvedela, kaj naj. Sem ga fajn oblekla in se mi je nočkolikokrat zgodilo, da še niti ni bil do konca poštiman, pa je že bruhnil in spet preoblačenje. Da ne govorim o tem, ko smo kam šli. Rukzak je bil poln rezervnih cunj, plenic in slinčkov. No in v posvetovalnici so rekli, da bo to minilo pri enem mesecu. Ko ni, so podaljšali do 3 besecev. Pa spet ni bilo nič bolje. Takrat so rekli, da se bo izboljšalo, ko bo na gosti hrani. S 3,5 meseci sem začela uvajati gosto, pa spet nič boljše. In končno so mi v posvetovalnici povedalai, da pa pri nekaterih refluks traja vse do enega leta. In pri nas očitno bo, saj smo zdaj stari skoraj 10 mesecev, pa še ni čisto vredu. Kašice sem mu pa jaz dajala od Alete, tiste, ki se pripravljajo z vodo. Drugače pa sem večino kuhala sama; kašice so povečini bile le večerja. Pa na začetku ni bilo čist nič drugače kot pri mleku, saj je tiste začetna hrana zmuksana in je tudi ful redka. Vem, da te nisem prav nič potolažila, a apisala sem tako, kot je bilo oz. še je. Srčno pa upam in ti želim, da bi se pri vas stanje čimprej izboljšalo. Srečno!
|