Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Na koliko časa pregledi v nosečnosti? 8.1.2006 20:55:34
|
|
|
|
KMALU
|
Jaz mislim, da je na 5 tednov kar ok, glede na to, da si imela pred tem na vsak teden preglede... Ce ne bi bilo vse v redu, te ne bi narocili cez 5 ampak spet cez 1 teden.. Tako da ne skrbi... SIcer pa imam jaz na 4 tedne preglede, od 37 tedna naprej jih bom imela na dva tedna, potem prosti koncu pa itak vsak teden....
|
|
|
|
RE: Na koliko časa pregledi v nosečnosti? 8.1.2006 21:08:51
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz jih imam na 6 tednov, proti koncu seveda pogosteje. Edino zdajle bo naslednji pregled tudi čez 6 tednov, potem pa takoj čez 2 še enkrat, ker bo prvič še prezgodaj za morfologijo.
|
|
|
|
RE: Na koliko časa pregledi v nosečnosti? 8.1.2006 21:16:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj G. dela preglede vsem nosečnicam na 3 ali na 2 tedna.
|
|
|
|
RE: Na koliko časa pregledi v nosečnosti? 8.1.2006 21:20:25
|
|
|
|
Marogica
|
Pri meni sta potekali obe nosečnosti normalno in sem imela preglede na 4 tedne. Razen v drugi nosečnosti med poletnimi počitnicami oz. ko je imel moj G dopust, je bil pregled šele po 6 tednih. So rekli, da je vse OK z menoj, in da ne bo noč narobe, če me tako dolgo ne bo na pregled, razen, če bi imela kakršne težave, potem se moram oglasiti pač prej.
|
|
RE: Na koliko časa pregledi v nosečnosti? 8.1.2006 21:24:16
|
|
|
|
KMALU
|
Naj se nekaj dodam.. Ce bi si jaz zelela preglede pogosteje ali pa bi me kaj skrbelo, bi me moj ginekolog 100% narocil, ko bi hotela.. Zato pac naslednjic vprasaj zakaj te tako naroca in ce zelis, ga prosi da te naroci prej...
|
|
|
|
RE: Na koliko časa pregledi v nosečnosti? 8.1.2006 21:30:29
|
|
|
|
Jančika_
|
Tudi moj G bi me naročal pogosteje, če bi hotela ali če bi bilo potrebno. Meni se zdi kar vredu na 6 tednov, zame to pomeni, da je bolj ali manj vse OK. V drugi in tretji nosečnosti, ko sem imela probleme in je na koncu prišlo do ss, sem bila tam na par dni - nič kaj prijeten občutek, kar naprej pri zdravniku viseti. Koliko se spomnim, sem v prvi nosečnosti imela preglede v drugi polovici najprej na 4 tedne, potem na 2 in na koncu vsak teden.
|
|
|
|
RE: Na koliko časa pregledi v nosečnosti? 8.1.2006 22:12:16
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem od drugega meseca naprej imela na 1 teden ali 14 dni (vmes le enkrat na 3 tedne) - dobri 2 leti nazaj sem imela konzacijo, pa še povešeno mternico imam, tako, da sem res morala bit bolj pod kontrolo. Ves ta čas pa sem bila tudi na bolniški - s strogim ležanjem.
|
|
|
|
RE: Na koliko časa pregledi v nosečnosti? 8.1.2006 23:21:13
|
|
|
|
KODA
|
Jaz sem imela preglede na 2-3 tedne.
|
|
RE: Na koliko časa pregledi v nosečnosti? 9.1.2006 7:13:32
|
|
|
|
puncica
|
prvič sem šla na pregled ker sem imela glivice, drugače sem imela pregled v 10 tednu, drugič sem imela pregled čez 4 tedne, tretjič čez 5 tednov, ker je bilo ravno 20. teden za morfologijo, zdej pa spet čez 4 tedne, v povprečju me naroča ne 4-5 tednov. Je pa res da nimam večjih težav
|
|
RE: Na koliko časa pregledi v nosečnosti? 9.1.2006 9:59:33
|
|
|
|
sazi
|
Vstopam v 35. teden, pa še nisem imela razlike med pregledi manj kot 5 tednov (včasih tudi 6). Sicer je pa pri mojem G tako, da se ne da naročiti na bolj pogosto, ker ima vse zasedeno - če se kaj nujno potrebuje, te naročijo pri katerem G, ki ima kako "luknjo" v urniku.
|
|
|
|
RE: Na koliko časa pregledi v nosečnosti? 9.1.2006 10:04:00
|
|
|
|
eya
|
Jaz sem imela pregled v 21. tednu, naslednjega imam pa v 28., kar je kar 7 tednov razlike. Na začetku se mi je zdelo veliko, ampak zdaj ko se bliža in sem se ves čas ok počutla, pa vidim, da je brezveze, da sedim v čakalnici za to, da me potem samo vprašajo o počutju, stehtajo in izmerijo pritisk. Lp!
|
|
RE: Na koliko časa pregledi v nosečnosti? 9.1.2006 10:20:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ste me kar malo pomirile. Očitno je z mano zopet vse OK, ker verjetno bi me tudi naročila malo prej.
|
|
|
|
RE: Na koliko časa pregledi v nosečnosti? 9.1.2006 14:43:27
|
|
|
|
MATEJA
|
Mene tudi moja G naroča vedno na 4 tedne (komaj pričakam od enega do drugega pregleda, da vidim mojega , ko pa pridem na pregled v tisto čakalnico in čakam 2-3 ure, pa me volja mine... Tako da mislim, da če je vse o.k., da je doba na 4 ali 5 tednov čisto v redu.)Lepo nosečnost vsem.
|
|
RE: Na koliko časa pregledi v nosečnosti? 9.1.2006 19:21:16
|
|
|
|
cebelicamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJA Mene tudi moja G naroča vedno na 4 tedne (komaj pričakam od enega do drugega pregleda, da vidim mojega , ko pa pridem na pregled v tisto čakalnico in čakam 2-3 ure, pa me volja mine... Tako da mislim, da če je vse o.k., da je doba na 4 ali 5 tednov čisto v redu.)Lepo nosečnost vsem. Tudi z mano je točno tako. LP, maja
|
|
|
|
RE: Na koliko časa pregledi v nosečnosti? 9.1.2006 20:16:46
|
|
|
|
saraja
|
Hojla! Jaz imam preglede vsakih 14 dni, zaradi maternice, ki je obrjena v križ. Se mi pa dobro zdi, da imam v svojem primeru bolj pogosto, ker se mi zdi, da bolj zaupam G, da je ok, pa tudi pove mi, kako se maternica dviga, oziroma se sploh ne!Ima katera tudi podobne primere?
|
|
|
|
RE: Na koliko časa pregledi v nosečnosti? 9.1.2006 20:21:02
|
|
|
|
Anonimen
|
MATEJA se strinjam s tabo. Čakanje po 3 ure tudi mene mine. Ko nisem bila nosečka, so šle mimo mene vse nosečke, ko sem bila nosečka, so šle mimo mene vse visoko noseče, jaz pa vedno skoz padem Saj zdaj se fino pripravim, vzamem si en kup gradiva, in če čakam, le 2 ure imam potem doma delo da vse kar sem nakupila, preberem
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?