Kaj se igrate? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Rubin. -> Kaj se igrate? (8.1.2006 18:32:59)

Zanima me kaj se igrate z 5 mesečniki, ki še ne sedijo samostojno? Sedaj ni problem, ko je mož doma in si igro razdeliva, več glav se več spomni. Pa mož več nori z njo, kar naravnost obožuje, jaz pa se z njo ukvarjam tako, da bereva knjigice, sestavljava stolp, malo se igra pod activity gimom, raziskujeva kuhinjo in ostalo stanovanje, najbolj jo seveda zanimajo ne-otroške stvari. Kaj pa ve počnete z otroci. Kakšne igrače naj ji nabavim, kaj obožujejo? Sedaj se mi zdi prav tak čas  vmes, ko sama še ne sedi, oz. sedi samo ni sigurno in sem jaz vedno zraven, ko jo posadimo na sedežno. Predlogi prosim!!!!




Anonimen -> RE: Kaj se igrate? (8.1.2006 19:00:43)

Reklame so najboljša igrača. Ampak ji daj take, ki so brez sponk, in katerim ne gre tisk dol.
Pri nas je najbolj fajn, ko sva v kuhinji, jaz kuham ali pa kaj delam, mu govorim, kaj počnem on pa mečka reklame in me  posluša [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Je pa tudi pri nas oči tisti, ki je bolj zabaven, ja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




taška30 -> RE: Kaj se igrate? (8.1.2006 19:06:12)

Jaz sem jo tudi imela veliko v ležalniku v kuhinji in me je gledala, mečkala reklame, igrače...jaz sem ji pa govorila in pela.
Drugače smo bile pa veliko na zakonski postelji (imamo malo stanovanje in stoji v bistvu v dnevni sobi), tam je trenirala valjanje iz trebuha na hrbet in obratno, pasla kravice, večinoma je bila seveda na hrbtu z igračo v roki in jo je mečkala, grizla...




Anonimen -> RE: Kaj se igrate? (8.1.2006 20:03:50)

na tla sem jo dala pa igračke okol da jih je gledala pa se za njimi stegovala, pa kravice pasla, pa pod gym ja, pa v ležalničku je bla ful in je mela na njem tak most k so igračke dol visele pa je tiste gledala pa mečkala, pa pol zlo hit so ratale aktualne knjigice taplastične mal za čikat mal pa za gledat pa pol kmal še kartonke, sicer je pa skor skos spala :) pa velik sva ble zuni v vozičku.




Stran: [1]