|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preprodajalka na forumu?
8.1.2006 17:31:06   
Minka Pobalinka

A se spomnite kako je pred kratkim neka gospa na forumu prosila za pomoč? No oglas je bil identičen temu:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=11&i=395322&t=395322

No pa sem malo brskala po med.over in mama.si in ugotovila, da gre očitno za preprodajalko, ne pa za ubogo mamo, ki je potrebna pomoči. Poglejte mail pri prošnji za pomoč in pa oglase pod uporabniškim imenom vlapov in mail pod oglasi na mama.si:

http://www.mama.si/forum/viewforum.php?f=15&sid=f0d1ba40055d18f8cda461223de6ccf8

Madona me to RAZuser posted image ... tisti, ki bi res porebovali pomoč, pa nikoli ne pridejo do nje, take barabe pa bogatijo na račun revnih! Upam samo, da ni kakšna kaj podarila tej barabi!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Preprodajalka na forumu?
8.1.2006 17:35:25   
muki1
Jaz pa mislim, da ni preprodajalka user posted image .
http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=746388&mpage=1&key=&#746388

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2006 17:38:06   
Anonimen
Muki, pa kako je to mogoče? user posted image  Jaz tam, ti tu user posted image  Sam mislim pa ne isto kot ti.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2006 17:51:28   
piščanc
jaz mislim, da ni preprodajalka, prodaja pa stvari, ki jih otroci ne potrebujejo več. jaz sem ji poslala paket stvari, pa tistih ni med seznamom, če katera ne verjame samo besedi. Itak sem ji povedala, da stvari, ki jih ne potrebuje naj da naprej.

prodaja samo stvari, ki so manjše od enega leta, prosila je pa za stvari večje kot za eno leto.

a res ne razumete stiske????

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2006 17:57:17   
Anonimen
Res se dogajajo čudne stvari, vendar pa je škoda, da se ljudje norčujejo iz stiske drugih. Če je res prišlo do preprodaje oblačil, je pa to velik poden.Nekateri se pač znajdejo na precej pretkan način. Je pa ponavadi tako, da tisti, ki res potrebuje pomoč ne prosi zanjo, je pa vesel pomoči, če mu jo kdo sam ponudi. tudi mi nimamo vsega v izobilju, vendar pa ne bi prosila pomoči na tak način, saj je prvo potrebno omejiti svoje potrebe na minimum, šele na to pa iskati rešitev pri drugih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
8.1.2006 21:08:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2006 7:44:51   
Anonimen
Piščanc.... prodaja tudi številke 80,86,92....... ne sam manjše od enega leta......  No lahko pač ji te stvari niso všeč, pa jih bo pač prodala.... zakaj pa ne?

Men vseen, če preprodaja pač preprodaja, če ne pa pač ne, kakor ji paše.

Sam kako vse opazte, men to sploh ne bi v oči padlo.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2006 8:12:40   
Moyca_
moderatorji malo reda prosim
brišite to

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.1.2006 8:36:31   
urbancek
Nočem biti zatežena, samo drage dame, bodite vendar dame in ne kokoši, ki se vtaknejo v vsako stvar in potem kljujejo.
V končni fazi, tudi če ta oseba je preprodajalka, kar mislim da ni, je to povsem njena osebna stvar. Če ste stvari podarile, ne glede na to, kakšen je bil namen, vas naprej prav nič ne briga, kaj bo dotična oseba z njimi naredila, drugače pa raje ne podarjajte. Veliko sem že podarila, sploh dekliških stvari, pa še nikogar nisem vprašala, kaj je z njimi naredil.Z nekaj osebami imamo pač dogovor, da damo vse skupaj v škatlo, potem pa naj vsak sam pogleda, kaj od tega mu pride prav, drugače pa naj da naprej. Včasih so kakšne stvari, ki jih dobiš, že tudi premajhne in če nimaš prostora za hranjenje jih pač daš naprej, sploh, če veš, da jih kdo potrebuje. Vedno sem bila zelo vesela podarjenih stvari, čeprav so bile vmes tudi take, ki jih nisem potrebovala in sem jih pač dala naprej, da so bili veseli še drugi.
Sedaj pa vas prosim, da to gospo že prenehate najedat, je pač taka oseba kakršna je. Tudi me imamo svoje napake, ali pa morda katera misli, da je brez njih.

Pa brez zamere in lep pozdrav

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.1.2006 8:44:36   
dory
Ce nekaj podaris ne razumem, zakaj bi te tolk ganilo, kaj se zgodi s podarjeno recjo...user posted image ...ne vem al podarjate zarad sebe, da se bols pocutite, al podarjate zato, da cloveku pomagateuser posted image

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.1.2006 13:17:20   
tipajaz
Se podpišem pod urbančkov post, nehajte no!

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.1.2006 14:25:23   
Annny
Te pa res nič ne briga.

Neposredna povezava do sporočila: 12
9.1.2006 21:26:55   
žiža
minka pobalinka, samo želim ti, da se ne znajdeš nekoč, mogoče že jutri v sitaciji obupane mame.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......