urbancek
|
Nočem biti zatežena, samo drage dame, bodite vendar dame in ne kokoši, ki se vtaknejo v vsako stvar in potem kljujejo. V končni fazi, tudi če ta oseba je preprodajalka, kar mislim da ni, je to povsem njena osebna stvar. Če ste stvari podarile, ne glede na to, kakšen je bil namen, vas naprej prav nič ne briga, kaj bo dotična oseba z njimi naredila, drugače pa raje ne podarjajte. Veliko sem že podarila, sploh dekliških stvari, pa še nikogar nisem vprašala, kaj je z njimi naredil.Z nekaj osebami imamo pač dogovor, da damo vse skupaj v škatlo, potem pa naj vsak sam pogleda, kaj od tega mu pride prav, drugače pa naj da naprej. Včasih so kakšne stvari, ki jih dobiš, že tudi premajhne in če nimaš prostora za hranjenje jih pač daš naprej, sploh, če veš, da jih kdo potrebuje. Vedno sem bila zelo vesela podarjenih stvari, čeprav so bile vmes tudi take, ki jih nisem potrebovala in sem jih pač dala naprej, da so bili veseli še drugi. Sedaj pa vas prosim, da to gospo že prenehate najedat, je pač taka oseba kakršna je. Tudi me imamo svoje napake, ali pa morda katera misli, da je brez njih. Pa brez zamere in lep pozdrav
|