Annny
|
Tudi jaz razmišljam zelo podobno, kot Gina. Pravzaprav sem sama tip človeka, ki odlično shajam sama in me sploh ne bi motilo, tudi če bi bil partner veliko več odsoten (službeno, mislim), jaz pa bi skrbela za otroka in se ukvarjala s svojimi hobiji Ženske smo si zelo različne, zahtevamo različne oblike pozornosti kot način izkazovanja ljubezni: nekatere imajo rade, da jim partnerji namenijo veliko časa, druge, da jim pomagajo pri gospodinjskih opravilih, dajejo darila, jih hvalijo z besedami, se jih veliko dotikajo...Jaz sem taka, da imam rada pohvalo Pri nas je tako, da partner pride domov nekje do 14h, potem imamo zase družinsko popoldne, do 18h tamalo dava spat in v varstvo, za 2 uri greva športat, ko prideva nazaj, jaz malo pospravim, večerjava, potem pa imava urico dve vsak svojega dela, potem gledava kak film...skratka veliko časa sva skupaj. LP IZVIRNO SPOROČILO: Gina Odvisno kaj ti veliko pomeni. Mene ne sekira toliko, če sem količinsko več časa sama. Če nekaj dela za družino ali če ima svoj hobi me ne živcira večinoma, razen kadar imam res čisto preveč reči na glavi - ampak takrat jih ima tudi on, ne moreva pomagat, pride taka situacija. Če bi mu šli pa mi na živce in bi se izogibal družini, bežal, to bi me pa zelo morilo. Ampak v tem primeru mi ne bi dajal tistih stvari, ki so pa meni vrednota in ki mi ogromno pomenijo. To pa dobim. In ker to dobim, me ne živcira, kadar ga dlje časa ni.....
|