Gina -> RE: Februarčice in ostale -najina punčka je umrla (8.1.2006 13:57:34)
|
O luba duša, jokam s tabo! Saj ne morem verjet. Prokleti prasci! Jaz mislim, da bi morali marsikateremu od naših zdravnikov vzeti dovoljenje za opravljanje poklica. Pri vsej zavesti trdim to. In vsi res dobri zdravniki se skrijejo pred kopico pocarjev, ki so zašuštrali že toliko reči. Meni so skoraj ubili otroka, ubili so mi mamo, moji najboljši prijateljici so ubili očeta, da o manjših, nesmrtnih primerih molčim, pa jih je bilo v bližnji okolici preveč. Meni je tako žal, ker nisem šla naprej pri teh primerih. Nisem mogla, preveč je bolelo, hotela sem pozabit. Če bi se mi zgodilo to, kar se je tebi, mi ni jasno, kako bi sploh preživela. Želim ti veliko, veliko moči, da si opomoreš od vsega hudega, pa da lahko sprožiš prijavo naprej in naprej in naprej - da se ne bi moralo kaj takega zgoditi še večim. Drži se punca! Mi smo s tabo. Jaz in vsi mi si najbolj želimo, da si najprej zdravstveno opomoreš, potem pa še to, da se vendarle zgodi čudež in boš lahko imela svoje detece. Tačas pa pogum, izjokaj se, ampak boš videla, enkrat za vse ljudi posije sonček! Sigurno![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|