rdeče pike po trebušču-pomoč! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

hanita -> rdeče pike po trebušču-pomoč! (8.1.2006 8:33:17)

Danes zjutraj smo pri naši pikici opazili rdeče pike po trebuščku ter hrbtu, nekaj malega ima tudi po glavi a ne tako izrazito. Vročine nima. Kaj bi to lahko bilo?

Včeraj nismo jedli nič novega razen mlečno žitno kašico od Hippa,ki se meša z vodo, je brez glutena. Ne vem,če bi blo lahko od tega, a se mi zdi čudno. 

Poleg tega je včeraj prvič v rokicah držala piškotek in ga lizala , a ni požrla nobenega koščka, ti pa so imeli gluten. Je možno, da samo od tega rata kakšna alergija, al gre za kašno drugo bolezen. Aja, stara je 6 mesecev in 6 dni!

mojcadamijan -> RE: rdeče pike po trebušču-pomoč! (8.1.2006 8:56:48)

Hanita-pojedla ne požrla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

hanita -> RE: rdeče pike po trebušču-pomoč! (8.1.2006 9:06:41)

No,mogoče sem se res malo nerodno izrazila!

lelaval -> RE: rdeče pike po trebušču-pomoč! (8.1.2006 9:16:24)

Mogoče pa je bila preveč oblečena in so to od vročine.

hanita -> RE: rdeče pike po trebušču-pomoč! (8.1.2006 9:24:50)

Leleval, kaj da ji je blo pretoplo ponoči in bi ji zato ratale pikice, brez da ma vročino?
Ja, možno, kaj vem, nikoli nimam občutka kolko jo pokrit, je pokrita enako kot mi, le da ima en rokav več.

Anonimen -> RE: rdeče pike po trebušču-pomoč! (8.1.2006 13:03:55)

Ali je katera teh pikic kot vodeni mehurček? A ste bili v stiku s tom, ki ima norice?

katarina j. -> RE: rdeče pike po trebušču-pomoč! (8.1.2006 13:43:34)

Jaz bi te vprašala isto kot splišni. Mi imamo ravnokar norice. Sicer se bo pa pokazalo v parih urah-če so poteb bodo kmalu vodni mehurčki pa še kakšna vročina. Če ne, pa je verjetno kakšna alergija.

hanita -> RE: rdeče pike po trebušču-pomoč! (8.1.2006 13:55:34)

Ma ne, ni videt mehurčkov in vročine še vedno nima. Se mi zdi, da ima pikic vedno več i n po glavi so kot kakšne lise.

mujcek -> RE: rdeče pike po trebušču-pomoč! (9.1.2006 8:59:06)

Če izgleda podobno kot mozoljčki (rdeče pikice in v nekaterih na sredini rumena pikica) bi bilo možno, da ima to od potenja; lahko pa da ima to od kopanja. Mi smo naša dva kopali vsak večer in v vodo dajali šampon za kopanje.
potem pa je pediatrinja rekla, da imata pikice od tega, da ju preveč kopamo oz. od šampona in da moramo kopati bolj redko. Sedaj ju kopamo tudi vsak večer vendar le 1x tedensko z šamponom.

Seven* -> RE: rdeče pike po trebušču-pomoč! (9.1.2006 10:53:00)

Bejz pokazat zdravniku. Obstaja moznost kaksne alergije, sploh ce so po celem telesu.. 

Stran: [1]