Anika_24 -> RE: Septemberke (12.9.2006 13:19:50)
|
Hejla! Januarja se je današnji dan zdel tako daleč, avgusta, ko sem napovedovala rojstvo najinega otročka tudi, danes pa je tukaj - pdp. Počutje dobro, skrbi vedno večje, strahu zaenkrat ni, čeprav vem, ko se bo začelo bo malo panike. Ampak z mojim dragim bo vse lažje in lepše. Ponoči nisem skoraj nič spala, niti ne vem zakaj, bolečina ni bila tako močna, krči so bili pa s presledki. Sem pa zjutraj malce dlje in sedaj polna energije čakam in upam, tako kot vse me. Kaj bi dala, da bi že enkrat bilo konec. Kolikor sem lahko, sem pripravljena, najbolj mi je pa všeč, ker po vseh zgodbah še vedno ne vem kako bo. Vem samo, da zmorem in da bom ob pogledu na otroka pozabila še tako težko preizkušnjo. Sploh bomo pa skupaj vsi trije in to mi največ pomeni. Lea123, tudi jaz sem klicala ginekologinjo in vprašala kaj bi lahko pomenila omenjena sluz. Je rekla, da je težko reči, ampak, da se verjetno vse skupaj pripravlja in je to posledica odpiranja oziroma luščenja. Če se kaj ne zgodi prej, jutri imam pregled, mogoče me pa končno obdržijo za nekaj dni. Sedaj hitim pa kuhat. Punce, veliko energije, bodite močne, potrpežljive in vztrajne! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|