tinaaja -> RE: SEPTEMBERKE (2.2.2006 10:07:51)
|
Glede poroke - ce se porocas v mesecih, ko je najvec navala, potem je pol leta prej kar kratka doba za rezervacijo vseh zadev, sploh ce ne zelis vsega cisto klasicno. Midva se bova porocila na gorenjskem, ohcet pa bo v lj - sva ljubljancana. imela sva sreco z rezervacijo lokacije za civilni obred, ker so zaceli rezervacije za junij sprejemati po novem letu, ko sem jaz klicala.. za cerkev se se odlocava ampak tukaj ni panike, bova ze kaj nasla. obleka.. sem si ze ene 10x premislila, kaj in kako.. vreaj sem pa kr sla v salon in izbrala eno.. itak jo lahko zamenjam.. v torek gresta z mano se prica in mami pogledat in potrdit izbor.. je pa hecno, sem ravno moju rekla, da bo res zgledalo kot da se porocava zaradi nosecnosti.. no itak mi je vseeno, kaj si drugi mislijo.. vazno, da smo mi srecni :) v sluzbi bo pa zanimivo pri meni, ker sem najmlajsa v timu, ostale so vse krepko cez 30, pa vse brez otrok - in jaz prva [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]... :) a kaj sportas? vceraj je bila pri meni kolegica, ki je imela splav, pa sem spet mal prestrasena, da bi slo kaj narobe .. s skoz govorim, da bo vse ok, v primeru najhujsega, pa itak nic kaj dost ne mores pomagat. a je se kaksno skrbelo?
|
|
|
|