nikak
|
Živjo, punce. Vidim, da ste vse pridne in obiskujete materinsko šolo. Midva se zaenkrat še nisva odločila, če bi tokrat tudi šla, mislim, da bolj ne kot ja... Najbolj važno mi je itak dihanje (med prvim porodom mi je tista maska žrla živce še pa još), ki pa se ga ne moreš dovolj natrenirati (velikokrat pa ga menda sploh ne vadijo, kolikor sem slišala). Me pa zelo mika obisk porodnišnice in kakšen pogovor, pa, da izrazim želje - menda se to da. Rodila bom v Ljubljani. Želja je predvsem ta, da bi z babico dobro sodelovala, da bi mi pomagala in pokazala dihanje, pa, da bi takoj po porodu dojila. Glede tega imam od prve runde slabe izkušnje in bi rada, da tokrat res dobim podporo in pomoč glede tega. Moram poklicati še v porodnišnico, če je to res izvedljivo (sem pa tapodatek zasledila v Pušenjakovi knjigici). Kar se tiče zimske košare... Moj prvi otrok je oktoberski in sem imela najprej drug, globok voziček. Košara je bila poslana od samega boga, uporabljali smo jo do marca. Tudi zdaj, ko smo nabavili Quinnya, sva vzela tudi košaro, ker se mi zdi nepogrešljiva. Otroka bom v lupinici vozila samo v avtomobilu, ker jo nevrofizioterapevti v kombinaciji z vozičkom močno odsvetujejo. Pa tudi, če greš ven pozimi, ko je mraz, v lupinici ni nikoli tako zaščitem pred vetrom in mrazom, kot v košari. Tako, da to vam kar predlagam, da kupite... Uporabna bo tam od poroda, pa vse do februarja, marca - dokler bo mraz. Eko, na CSD sem tudi že nekaj urejala, ampak so mi vse papirje zavrnili, češ, da jih ne smem oddati niti 61 dni pred PDPjem. Mora biti oddano najhitreje 60 dni pred PDP... Pa vem, da ponekod ne komplicirajo, pri nas so pač natančni... No, itak imam zdaj že vse izpolnjeno in jim bo potem mož na pravi datum samo dostavil. Zvezdica, kako počutje? Sama se sladkorne diete držim, pa se zadnje dni spet počutim slabše, stalno mi nabija srčni utrip, pa non stop sem žejna, kljub temu, da spijem vsaj dve 1,5 flaši vode... Bom videla, kako bo na kontroli naslednji torek. Morda pa niti ne gre za povezavo z diabetesom... Upam, da uživate v teh, nekoliko manj vročih dneh. In v odštevanju dni... Jaz že komaj čakam.
|