borovnička
|
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite! PDP 1.9. - Martina5 (Ljubljana) PDD 2.9. - x_srečka_x (Kranj) PDP 3.9. - Billi PDP 4.9. - borovnička (Ljubljana) PDP 5.9. - tadika, onja PDP 6.9. - NATAŠI (Ljubljana) PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 (Ljubljana) PDP 8.9. - yennika PDP 10.9. - pupika PDP 11.9. - urskamravlja (Ljubljana) PDP 12.9. - alenka11, Anika_24 PDP 14.9. - BONHEUR PDP 15.9. - Maja22 (Jesenice) PDP 17.9. - Dajanax, melodija (Maribor) PDP 18.9. - SOncIca (Ljubljana) PDP 19.9. - Tejcha PDP 20.9. - SKRAT (Ljubljana) PDP 21.9. - ella2006 , žiža PDP 23.9. - SanjaS (Ljubljana) , Nikak PDP 24.9. - Zvezdica32 (Ljubljana) PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina* PDP 26.9. - Tina&Dean (Maribor) , nelli PDP 27.9. - asso PDP 28.9. - Lu, spelca1 PDP 29.9. - pinkiponki Ne vemo pa še za marusa in matahari. Ko boste pa izvedele za spol, pa sporočite, pa bomo še črtice naleple zraven. Nas je pa 36 ! Zaenkrat imamo 7 in 9 Ekola, mal smo popravli seznamček. Lina en veeelik , da je vse ok in da so te spustili iz bolnice. Nič kaj luštnega. Skrat ti se pa tudi čuvaj, pa upoštevaj Linin nasvet, da ne bodo še tebe dali v bolnico za par dni. Ja, se je kar treba pazit. Sploh zdaj ko je tako muhasto vreme in lahko hitro staknemo kaj. Aja, tiste, ki zanima, sem dala v albumček obljubljene medvedke. Te medvedke bo imel naš lump v sobici. Kupila sem pa tud že zvezdice za na strop, da mu bodo svetile ponoči. Sem pa v Obiju zadnjič vidla kar veliko izbiro tapetnih trakov (tiste po sredini stene). Majo take luštne motive. Dobiš pa 10 metrov traku za 2.300 tolarjev, medtem ko v BC 5 metrov za 2.450 tolarjev. Yennika, takoj ko si bušija omenila, sem letela v tvoj albumček gledat, pa maš vse pod ključem, tak, da nisem nič vidla. Moram dons mojega nafehtat, da me bo slikal. Melodija, mam pa tud jaz kar velik trebuh in je tud meni G rekla, da nosim bolj spredaj. Ker tud meni pravijo a šele septembra imaš rok? No res je pa tud, da sem že tako počas okrogla, pa mogoče zato še mal večji zgleda. Natasi, test za sladkorno je pa mene poslala kar G. Je rekla, da ona kar vsako nosečnico pošlje to pogledat, ker škodi nič ne. No, mal nas bojo napikal. Če ti pa svoja G ne bo dala napotnice, jo pa mal vprašaj, ker baje ni fajn imet sladkorno med nosečnostjo. Drugač pa punce, nič ne hodite brat o kakih splavih pa o tem kako je nehal srček bit. Jaz sem šla zadnjič slučajno brat tisti del foruma, zdej mi pa samo to po glavi hodi. Ne smemo nič o tem premišljevat, ampak samo na to mislit, kako bomo čez 3 mesece pestovale naše malčke in malčice. Pobožajte svoje zakladke. Jaz ga nonstop nekaj božam, vrača mi pa s takimi brcami, da mam občutek, da mi bo iz trebuha pogledala kaka rokica vsake tolko. Ampak važno, da brca, da je živ in zdrav. Pozdravček
|