|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE
25.5.2006 12:47:44   
NATAŠI
Sem skočila v city park v knjigarno Vale Novak in sem dobila user posted image   user posted image   user posted image  sem tok vesela

Bom jaz tud prosila da vsaj en UZ naj mi pa le naredi. Imaša pa dobro G da kar sama od sebe vedno vse pogleda. A preglede imaš pa na 4 tedne?

uživajt v sončku

(odgovor članu Tina&Dean)
Neposredna povezava do sporočila: 801
25.5.2006 12:49:53   
Zvezdica32
Pozdravljene user posted image ,

našega user posted image  nameravam roditi v Ljubljani, če nas ne bo presenetils, ko se bom vračala iz morja in bom morala izbirati med Izolo in Postojno user posted image .

Meni se "špikanje" zaenkrat dogaja le redkokdaj in skorajda neopazno. Me je pa user posted image  zjutraj tako brcnil, naš nogometaš da sem skoraj in sedeža padla user posted image . Očitno mu ni všeč, da je njegova mami še vedno v službiuser posted image user posted image user posted image .
No še 30 delovnih dni.....potem pa user posted image user posted image user posted image  počitnice oz. dopust in porodniška...

sončen pozdravček....

Zvezdica32

Neposredna povezava do sporočila: 802
25.5.2006 13:23:55   
melodija
Oj, nosečke!
Jaz bom rodila v Mbju.
A ste videle, da ostaja nov Peg Peregov 3kolesnik?

Borovnička, ta test za "sladkorno" je pri meni izgledal tak, da sem zjutraj na tešče (s tem, da so me opozorili, naj že večer prej ne jem preveč sladkega) dala kri in vodo, nato morala spiti 2dcl zelo sladkane vode in potem sedeti v bližini (čakalnici) celo uro (ker je baje veliko nosečkam slabo-meni ni bilo). No, potem so mi spet vzeli kri in vodo (in 1 teden sem hodila z grdim flekom na roki naokroguser posted image ).

To je to!

A imena že imate izbrana?

(odgovor članu Zvezdica32)
Neposredna povezava do sporočila: 803
25.5.2006 14:19:05   
SKRAT
Pozdravljene septembrke.Oglasam se prvic.Parkrat sem malo precekirala tale forum in naletela na kar nekaj zalostnih novic, zato do danes nisem imela prav pretirane zelje po prebiranju in dopisovanju. No, kakorkoli, tukaj sva z mojim srckom, bo prvi pri mojih rosnih 37 in po amniocentezi je jasno, da bo user posted image . Predvidoma naj bi pokukal na svet nekje okrog 20.septembra. Ce nas ne bo kaj prehitelo na morju, potem je izbrana Lj porodnisnica. Ocitno nas je tale soncek vse napeljal k potrosniskim razvadam, ta teden smo namrec tudi mi ze kupili vozicek, posteljico, previjalko, body-e...Tudi mi smo se odlocili za Quinny-a, opcija je bil STOKKE, ki pa stane cca 280.000 in je po izkusnjah znanke pozimi totalno neuporaben.Quinny je sicer tezek, ampak glede na to, da bomo vse veselo vozikale po snegu, je po pripovedih in izkusnjah to najbolj optimalna varianta (ampak ne Quinny Buzz, sicer nova forma, a napacno tezisce spredaj ). Mi tudi ponoci fejst in kar naprej lulamo, brcik se ne znamo najbolje opredeliti, nekaj se premika in sraufa, kaj vec pa se pricakujemo.Tiste, ki imate ze kaksnega otrocka ste v prednosti, za nas nove nosecke je pa vse uganka. Glede imena je bil kompromis, da ce bo punka izberem jst, ce fantek pa oci (ker sem bila 100% prepricana da bo fracka), sedaj je pa oci izbral tako ime, da me glava boli. Ne vem kako bomo sklenili kompromis.No, toliko kot komentar na vasa aktualna sporocilca. Upam, da mi je tale prvi poskus uspel, da me boste uvrstile na seznam in do naslednjic...veliko soncka, pozitivne energije in brcik...A

(odgovor članu melodija)
Neposredna povezava do sporočila: 804
25.5.2006 15:12:16   
borovnička
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite!

user posted image  PDP 1.9. - Martina5 user posted image
user posted image   PDD 2.9. - x_srečka_x user posted image  
user posted image   PDP 3.9. - Billi user posted image
user posted image  PDP 4.9. - borovnička user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI (Ljubljana)
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 user posted image
user posted image  PDP 8.9. - yennika
user posted image   PDP 10.9. - pupika user posted image
user posted image   PDP 11.9. - urskamravlja user posted image (Ljubljana
user posted image   PDP 12.9. - alenka11, Anika_24 user posted image  
user posted image   PDP 14.9. - BONHEUR 
user posted image  PDP 15.9. - Maja22 (Jesenice
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax, melodija user posted image (Maribor
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca (Ljubljana)
user posted image   PDP 19.9. - Tejcha 
user posted image   PDP 20.9. - žiža, SKRAT user posted image  (Ljubljana
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 user posted image
user posted image   PDP 23.9. - SanjaS user posted image , Nikak user posted image  
user posted image   PDP 24.9. - Zvezdica32 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean user posted image  (Maribor) , nelli user posted image
user posted image  PDP 27.9. - asso
user posted image   PDP 28.9. - Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki 

Ne vemo pa še za marusa in matahari.

Ko boste pa izvedele za spol, pa sporočite, pa bomo še črtice naleple zraven.

Nas je pa 35 user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image
Zaenkrat imamo 7 user posted image  in 8 user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Ekola, vse dopisano. SKRAT dobrodošla med septemberkami user posted image  in čestitke za user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vidva sta bila pa že pridna pri nakupovanju. Midva pa ne vem na kaj še čakava. Pa na tiste žalostne stvari, ki si jih brala zdaj hitro pozabi. Tu se pogovarjamo o samih lepih stvareh. Jaz kakih žalostnih sploh raje ne berem, ker potem začneš nehote mislit na to. Tu smo pa same fejstne srečke user posted image , tako da kar pogumno.

Melodija, jaz grem delat test za sladkorno v Ljubljano, na Polikliniko in ko sem klicala, je rekla, da ne rabim bit tešča in da mi bodo vzeli samo kri. Da spijem deci neke sladkane tekočine in počakam eno uro, potem mi pa kri vzamejo. Upam, da se ni kaj zlagala.user posted image Ne maram glih tega špikanja in lulanja v te lončke.user posted image user posted image user posted image

Nataši, zdej sem pa še jaz vesela zate, da si jo dobila.user posted image user posted image user posted image Tam imajo ponavadi vedno še kako na zalogi. Je lepa knjigica a ne?user posted image Jaz si jo moram it tudi kupit, preden vse prodajo. Ker ponavadi, ko rabiš, ne dobiš nikjer.user posted image

Preglede imam pa na približno 4 tedne ja. Kak dan gor ali dol. Sem kar zadovoljna s svojo G. Kar lepo skrbi zame.user posted image

Melodija, imena imava že izbrana ja. Za punčko je Aneja (očka izbral), za fantka sem pa jaz izbrala, Nik. Mogoče se še premisliva, ampak zaenkrat so še ta imena.

Drugače se pa vozičke res splača kupit preko Kikiwelta. Midva bova prišparala 50.000 tolarjev, ker ga bova tam naročila. Sicer so v Grazu tudi cenejši kot pri nam, ampak tale Kikiwelt je res najcenejša varianta. Pa še na dom ti ga dostavijo.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu SKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 805
25.5.2006 16:18:13   
x_srečka_x
Borovnička jaz bom pa rodila v Kranju user posted image  Zdaj maš pa toliko dela s seznamom ga skoz popravljaš user posted image  Drugače je pa 9 fantkov in ne 8 user posted image
Nove nosečke pozdravljene user posted image user posted image
Vsem čestitke za user posted image user posted image  user posted image user posted image  So pa fantki kar v prednosti user posted image  pa velik fantov za naše user posted image
Danes je pa spet lepo vreme včeraj je bilo tako grozno,cev dan je deževalo,nisem vedela kam nej se dam.
Jaz imam tudi že par bodijev in za zimo imam kot kombinizonček user posted image  Pa par žabiv imam tudi že,mako majčke imam še od nas treh,pa tetra plenice tudi user posted image
Še malo pa bom imela še voziček,sem pa rekla da bom imela tak voziček na tri kolesa ker so mi zelo lepi in taki fajni user posted image
Meni pa trebuh nikoli ne otredeva pa tudi špika me nikoli ne...samo še vedno mi je grozno user posted image  user posted image user posted image  mislim da mi bo kar celo nosečnost in da bom celo nosečnost bruhala user posted image  mogoče bo pa še kaj boljše,je bilo že v redu sedaj pa ko brca je pa tako kot na začetku nosečnosti
Lepo se imejte, Maja in user posted image

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 806
25.5.2006 18:37:05   
borovnička
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite!

user posted image  PDP 1.9. - Martina5 user posted image
user posted image   PDD 2.9. - x_srečka_x user posted image (Kranj
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 user posted image
user posted image   PDP 20.9. - žiža, SKRAT user posted image  (Ljubljana
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 user posted image
user posted image   PDP 23.9. - SanjaS user posted image , Nikak user posted image  
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean user posted image  (Maribor) , nelli user posted image

Nas je pa 36 user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image
Zaenkrat imamo 7 user posted image  in 9 user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečka, hvala, da si me spomnila. Moram kar sproti obnavljat in popravljat, da kaj ne izpustim.user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 807
25.5.2006 21:52:18   
Pikica06

Hoj!

Jaz imam namen roditi v Ljubljani.
Nama pa so na 3D UZ dokončno potrdili da je user posted image ! In tudi naša pupa je precej sramežljiva in se je morala G kar precej potruditi, da smo slikali obrazek. Drugače pa res ni nič preveč posebnega ta 3D. Mi pa ni žal, da sva šla, ker mi G na naslednjem pregledu baje ne bo delala UZ in sva lahko spet videla najino user posted image .

Mene tudi včasih malo špika in se mi zdi, da mi na nek način otrdi trebuh spodaj pri mehurju. To vse zgleda tako, kot da me kar naenkrat močno zaboli mehur in fuuul me prime lulat. Sej mine pa že po nekaj sekundah. Sploh ne vem, a je to otrdevanje ali kaj drugega?  

Peg Peregov 3 kolesnik mi pa ni všeč, ker ima veliko srebrno držalo za noge in se mi zdi, da ful pokvari izgled. V bistvu je pa to edino, kar me moti. user posted image

Moram končati in iti spat, ker zjutraj že komaj vstajam! Še dobro, da je jutri že petek! user posted image

Lahko noč! 

Neposredna povezava do sporočila: 808
26.5.2006 7:09:44   
NATAŠI
dobro jutro

No pa smo dočakali petek user posted image  user posted image  user posted image , kolk je to fino, da se bomo lahko malo spočil čez vikend

melodija midva sva z imenom še fejst na suhem... se mi pa zdi da je za punčko full lažje izbrati, ker je full lepih imen: ALINA, ERIN, TIJA, ... za fantka sva nekje na: TIMOTEJ, TIMON, ANŽEJ. Vsa ta imena so še fejst v oblakih, no pa saj imamo še čas user posted image

skrat dobrodošla in user posted image  za zdravega user posted image

borovnička full si pridna, ko takole lepo urejaš seznam user posted image

A tele teste za sladkorno, ti G reče da moraš iti ali kako to gre? Jaz še nič ne vem, imam pa čez en teden pregled.

Kolk ste pridne z nakupi. Jaz imam na zašega user posted image  knjigico MALI JAZ pa stolček za hranjenje user posted image  (od mojega nečakca) Drugače pa še čisto nič, no pa saj se bomo spravili k nakupom nekje v juliju. Mislim, pa da se je to tudi kar hitro nakupljeno.

lepo bodite, uživajte v brcikah in sončku

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 809
28.5.2006 20:30:12   
SanjaS
Jaz grem tudi v tretje rodit  v Ljubljano .. razen če me preseneti (zeloooo malo verjetno) kje drugje..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 810
29.5.2006 13:24:50   
Dajanax
Hej srečke nosečke! Še malo pa bomo štele zadnje dni pred porodom... Že kaj razmišljate o tem?? Jaz imam to srečo (ali nesrečo), da poznam eno babico v porodnišnici kamor grem tudi rodit in mi vedno začini kakšen dan s  pripovedovanjem o kakšni komplikaciji, ki so jo imeli tisti dan v porodni (navadno se osredotoči seveda na negativne izkušnje) user posted image user posted image  

Saj prav zares o porodu še ne razmišljam, se mi zdi da je to še takoooooo daleč, samo navadno tisto noč, ko dobim kakšne nove info, bolj prečujem kot pa prespimuser posted image .

V soboto sem bila v H&M v CE in si kar nekaj stvari kupila: capri hlače, kratke hlače - imajo kar nekaj izbireuser posted image , čeprav barve so pa samo črne in beleuser posted image . Majčke za čez popek sem pa kr navadne kupila, so najmanj komplicirane, tiste namenjene dojenju, se mi zdijo mal "too much" hecne... Nosečniške tunike so bolj tako...eno sem kupila, nekatere so sicer posrečene, druge spet mal mim. Kopalke bojo pa še lanske dobre, tako da sem sam mal poškilila nosečniške in so kr ok - seveda spet črne z belim vzorčkomuser posted image user posted image

Sem ugotovila da šoping ni ravno za nosečnice, saj sem bila v eni urci že čist adijo in sem sam še klopce vidla...Je bil vsaj mož veseluser posted image user posted image

Lepo se imejte!!!

Lepo se imejte!!!

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 811
30.5.2006 9:24:17   
Anonimen
Pozdravljene, vidim da kar pridno pišete svoja občutja, in prav je tako, saj nam je potem vsem skupaj precej lažje. No prejšni teden ( 22.05 ) sem tudi jaz spraševala, ker me je spodaj ful špikalo in sem imela nekakšen čuden občutek kot da bom vse skupaj 'spustila'. Kasneje sem šla potem h G in posledica tega je, da sem en teden ostala v porodniščnici. Imela sem težave z ledvicami, mehurjem in vodo. Dobivala sem ursin čaj, magnezij, železove tablete ter seveda strogo mirovanje in počivanje. Do nadaljnega pa sem na bolniški. So pa me zdravniki spraševali in kasneje tudi pregledali, če imam slučajno popadke in koliko sem odprta ( pa imam rok šele septembra !!! ). Tako da punce, ne se hecat. Če vas kaj boli - obiščite G, le ona namreč ve kaj je za vas dobro in kaj ne.

Danes pa končno doma, v svoji postelji in svoji družinski negi. In je prav fino !

(odgovor članu Dajanax)
  Neposredna povezava do sporočila: 812
30.5.2006 11:11:45   
Martina5
Ojla punce!

po dolgem času se spet javljam. Ste bile ful pridne s pisanjem, je bilo prav luštno za prebrat. Sem videla, da imamo nove nosečke - lep pozdrav novim user posted image .

Jaz sem začela v službi delat za 4 ure, kar se je izkazalo za odločno, kadar mi uspe ven pobegnit po 4 urah user posted image . Sem  pa zdaj prej doma, in se vsaj malo spočijem preden grem po tamalo v vrtec. Mi je pa v tem vmesnem času uspelo preboleti še eno virozo (vnetje oči), pa zdaj sem spet prehalajena user posted image . tako, da se sploh ne uspem sestavit skupaj. Komaj čakam pa pregled 12.6. in upam, da mi zmerijo maternični vrat, Matic tako čudno dol brca. Imam prav občutek, da bo vsak čas ven pogledal. A imate ve tudi take občutke?

Sem videla, da nas kar precej namerava roditi v Ljubljani - jaz tudi. Tako, da borovnicka, daj me prosim na seznam.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 813
30.5.2006 12:28:14   
SKRAT
Zivjo vsem septembrkam na tale dolgocasen dezeven torek.
Se poseben pozdrav pa Lini user posted image , ki je imela probleme precej podobne mojim. Zakaj so te obdrzali v porodnisnici? Diagnoza? Mene namrec tudi precej boli in sem nagnjena k problemom z mehurjem, ponoci morem zadnjih nekaj dni po 10-12x na stranisce. Vsi mi govorijo, da nosecke moramo pogosteje na WC, ampak to se mi zdi pa vseeno prehuda. Sicer pa splosno vprasanje vsem, in sicer kako ste zadovoljne s svojimi G? Kam vecinoma hodite tiste iz Lj? Ali hodi katera k Dr. Tatalovic-u na Vic? Pozdravckeuser posted image

(odgovor članu Martina5)
Neposredna povezava do sporočila: 814
30.5.2006 12:49:12   
Anonimen
SKRAT, če imaš težave z mehurjem te bo bolelo tudi zadaj ( jest sem mislila da me boli križ ), poleg tega pa boš imela tudi malo bolj mokre hlačke. Recept za to je samo pitje Ursinega čaja ( katerega mislim da dobiš samo v Gorenjskih lekarnah brez recepta, ker sem spraševala to v Ljubljani pa sploh niso vedeli kaj je to ) oziroma Čaj za nosečnice. Baje da uniči vse bakterije - se da fino s tem popraviti.
Res pa je, da nosečnice veliko hodimo na WC, ker plod pritiska na mehur, ampak meni so v porodnišnici dejali da naj bi to bolj čutila čez mesec ali dva. Sicer pa, če imaš dobro vodo in kri, nimaš kaj skrbeti.

(odgovor članu SKRAT)
  Neposredna povezava do sporočila: 815
30.5.2006 13:05:15   
NATAŠI
Pozdravček

No Lina in ostale bolančkane nosečke, želim vam, da se stanje zboljša in ostanete lepo zdrave.
Pri meni pa pride, da ko sem zmatrana me full zateguje v bušiju in malo špika in križ tud mal boli. Drugače pa na splošno lahko rečem da je ok. Na wc grem pa ponoči le enkrat, včasih pa še to ni potrebno... čez dan hodim kar dosti in tud kar precej popijem. jaz grem pa v petek na pregled, ampak bomo le srčka poslušali.
Drugače je pa moja G kar ok, hodim pa v Domžale.

Danes bom šla pa na aerobiko, da se malo premigam, prejšnji teden nisem šla ne v torek in ne v četrtek... sem bila malo lena, danes pa se bo treba kar usest v avto in se odpeljat

Imejte se lepo in naj dežek hitro mine in posije sonček  user posted image

(odgovor članu SKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 816
30.5.2006 13:19:26   
žiža
Pozdravlejne septemberkeuser posted image  
Po dolgem času se še tukaj malo javljam. Sem malo bolj domača v user posted image  kjer čvekamo sonosečke iz leta 2004. Ja pa smo bolj lene za pisanje. Ne saj ne en kup dela imamo z malimi navihanci. Jaz sem na bolniški in takole okoli 13 ko tamala spi mi je kar malo dolgčas.
Tiste, ki imate težave z mehurjem res veliko pijte. Tudi sama sem med njimi. Jaz imam čaj za nosečnice, samo sva s čajem zadnje čase bolj na Vi, tako da mi gre bolj gladko voda al pa malinovec po grlu. No sej ni važno kaj se pije, samo da ni presladko pa da je v ogromnih količinah.
Naj povem, da za spol tako kot prvič tudi tokrat nisva vprašala, čeprav naju pošteno daje firbec. Ampak je potem v zadnjih urah tako lušto, ko ves nestrpen čakaš kaj bo.
Ja nič moram zdele letet, ker imava s tamalo posvetovalnico pol treh. Se  še kaj oglasim.
Aja pa PDP imam iz 20ga na 21ga popravljen.
pridne bodite user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 817
30.5.2006 20:25:26   
yennika
NO MAMIKE, A BUŠIJE RES SPLOH NE MISLITE SLIKATI AL KAJ?

DAJTE SE NO MALO POKAZAT!user posted image

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 818
31.5.2006 10:03:24   
Zvezdica32
ni ga zoom-a na fotkiču, ki bi lahko zajel celega bušija user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvezdica32

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 819
31.5.2006 11:02:00   
melodija
Yennika, še se nisem nič slikala s trebuhom. A ti si se?
Je pa čudno, ko vsi pravijo, da imam velikega za rok v septembru. Gin. je rekla le, da spredaj nosim. No, imam še to srečo, da vse nosečke v bližnji okolici, ki imajo rok v avgustu, nosijo zadaj...posledično imam pa jaz večji trebuh od njih user posted image .

Pa kaj me briga! Ga prav ponosno razkazujem!user posted image

In kako kaj vaši trebuščki? Ja, še to: kje čutite brcike? Jaz jih še vedno v spodnjem delu, nekje nad mehurjem, le včeraj se je verjetno naokrog obračal, ker me je brcal od ledvic do popka....potem pa se "za mamo nečuteče" spet vrnil v stari položaj.

Pozdravček!

(odgovor članu Zvezdica32)
Neposredna povezava do sporočila: 820
31.5.2006 12:36:49   
borovnička

user posted image  PDP 1.9. - Martina5 user posted image (Ljubljana)
user posted image   PDD 2.9. - x_srečka_x user posted image (Kranj
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 user posted image (Ljubljana)
user posted image   PDP 20.9. - SKRAT user posted image  (Ljubljana
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 user posted image , žiža 
user posted image   PDP 23.9. - SanjaS user posted image  (Ljubljana) , Nikak user posted image  

Nas je pa 36 user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image
Zaenkrat imamo 7 user posted image  in 9 user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Ekola, mal smo popravli seznamček.

Lina en veeelik user posted image , da je vse ok in da so te spustili iz bolnice. Nič kaj luštnega.

Skrat ti se pa tudi čuvaj, pa upoštevaj Linin nasvet, da ne bodo še tebe dali v bolnico za par dni. Ja, se je kar treba pazit. Sploh zdaj ko je tako muhasto vreme in lahko hitro staknemo kaj.user posted image

Aja, tiste, ki zanima, sem dala v albumček obljubljene medvedke. Te medvedke bo imel naš lump v sobici.user posted image Kupila sem pa tud že zvezdice za na strop, da mu bodo svetile ponoči.user posted image Sem pa v Obiju zadnjič vidla kar veliko izbiro tapetnih trakov (tiste po sredini stene). Majo take luštne motive. Dobiš pa 10 metrov traku za 2.300 tolarjev, medtem ko v BC 5 metrov za 2.450 tolarjev.user posted image

Yennika, takoj ko si bušija omenila, sem letela v tvoj albumček gledat, pa maš vse pod ključem, tak, da nisem nič vidla.user posted image Moram dons mojega user posted image  nafehtat, da me bo slikal. user posted image

Melodija, mam pa tud jaz kar velik trebuh in je tud meni G rekla, da nosim bolj spredaj. Ker tud meni pravijo a šele septembra imaš rok?user posted image No res je pa tud, da sem že tako počas okrogla, pa mogoče zato še mal večji zgleda.user posted image

Natasi, test za sladkorno je pa mene poslala kar G. Je rekla, da ona kar vsako nosečnico pošlje to pogledat, ker škodi nič ne. No, mal nas bojo napikal.user posted image Če ti pa svoja G ne bo dala napotnice, jo pa mal vprašaj, ker baje ni fajn imet sladkorno med nosečnostjo.

Drugač pa punce, nič ne hodite brat o kakih splavih pa o tem kako je nehal srček bit.user posted image Jaz sem šla zadnjič slučajno brat tisti del foruma, zdej mi pa samo to po glavi hodi.user posted image Ne smemo nič o tem premišljevat, ampak samo na to mislit, kako bomo čez 3 mesece pestovale naše malčke in malčice.user posted image

Pobožajte svoje zakladke.user posted image Jaz ga nonstop nekaj božam, vrača mi pa s takimi brcami, da mam občutek, da mi bo iz trebuha pogledala kaka rokica vsake tolko.user posted image Ampak važno, da brca, da je živ in zdrav.user posted image

Pozdravček user posted image

(odgovor članu melodija)
Neposredna povezava do sporočila: 821
31.5.2006 16:01:59   
x_srečka_x
BOROVNIČKA kako si ti lepe medvedke naredila user posted image user posted image tako so prisrčni,tvoj fantek bo zelo vesev ko bo začel gledat po sobici user posted image
Moja punčka bo imela tudi te zvezdice po stropu,ker jih imam jaz še vedno in bo seveda spala v moji sobi user posted image  So pa res lepe za pogledat še posebej če imaš par minut luč prižgano ko jo pa ugasneš se pa zvezdice tako lepo vidijo user posted image
MELODIJA jaz pa sem začela čutit brcike na levi strani kod da bi imela samo eno nogo user posted image  ali pa rokico user posted image
Jaz tudi nimam tako velikega trebuha,še vedno niso vsi pogruntali da sem user posted image  le malo opazujejo rečejo pa nič user posted image
Moja pikica je pa začelo tako lepo brcat,brca podnevi in ponoči skoz ampak to šele odkar sem v 26tednu.Mogoče je pa malo zrasla pa bolje čutim user posted image  Važno da je zdrava in živa.
Še tri mesece in dva dni do PDP,še malo pa se bomo cartali s svojimi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 822
31.5.2006 19:08:18   
yennika
Ah pa ve sploh niste resne. No moj buši je pod geslom, ker ga ne razkazujem kar povsod. No, vam ga pa ja seveda moram, sam kaj ko ga nimam s kom primerjati. A obljubite da se bote pofotkale?OK, geslo je yenni!

Borovnička ti si pa res ta prava umetnica. Imaš živce, res!Čedno!

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 823
31.5.2006 20:15:11   
Tina&Dean
Yennika izpolnila obljubo user posted image , tak da boš lahko nardila primerjavo. Za geslo pa ZS! Ostale slike še pridejo.

user posted image  kaj že full nakupujete za vaše malčke? Mene je včeraj prijela nakupovalna mrzlica in sem mogla it v trgovino, kupit nekaj za našega pikeca. user posted image

Pa,pa

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 824
31.5.2006 20:31:08   
x_srečka_x
Punce jaz bi se takoj slikala ampak nimam digitalca user posted image  Tako da ne morem pokazati nobene fotke mojega bušija pa tudi kasneje slikce dojenčka ne user posted image
TINA zdaj me pa firbec matra kakšnega trebuščka imaš pa ti,od Yennike sam ga pa že videla prejšni teden user posted image  Lahko samo rečem da ima veliko večjega kot jaz user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?