Anonimen -> A je kakšna ločenka tukaj? (7.1.2006 16:12:29)
|
Upam, da nisem edina... Zdaj, januarja, imam na sodišču glavno obravnavo. Glede na to, da bosta glavna obravnava in zaslišanje istočasno, predvidevam, da nimajo namena komplicirati. CSD je sodišču posredoval pozitivno mnenje o meni kot o skrbnici za Jana, pa tudi bivši je podpisal skrbništvo in preživnino (to, da je ne plačuje, je pa že druga zgodba). Zdaj me pa zanima, če katera konkretno ve, kaj sprašujejo na zaslišanju in kako izgleda glavna obravnava? Bati se tako ali tako nimam ničesar (3x hura za čisto vest), me pa vseeno zanima, da se lahko čimbolje pripravim. Rada bi namreč tudi zvišala predlagano preživnino, saj sem v tožbi določila minimalni znesek (toliko, kot izplačuje Jamstveni sklad - sploh nisem računala dejanskih stroškov), glede na to, da pa bivši ne da nič, bi jaz to zvišala na dejanske stroške, ki so z Janom. A se to da? Pozabila sem tudi omeniti, da hočem, da ima Jan po razvezi oba priimka, mojega in od bivšega. Se da to nadoknaditi? In glede na to, da se je bivši ugreznilv zemljo in da ga 99%-no ne bo - a mi je to kaj v plus? In koliko je lahko njemu v minus (da vem, ali pošljem Interpol in FBI za njim ali ne)? Za konec pa - kaj moram sploh prinesti s sabo tja, razen specifikacije svojih dohodkov za zadnje pol leta, kakor mi piše na vabilu?
|
|
|
|