Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 9:45:21
|
|
|
|
ameli
|
Damjana, držim pesti, da bo vse OK. Veliko cartanja in ljubezni pa itak premaga vse
|
|
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 9:52:59
|
|
|
|
macca
|
ČESTITAM, ANAJMAD, TEBI IN TVOJI MALI ULI! VELIKO ZDRAVJA JI ŽELIM!!! Kar solze sem spustila, ko sem prebirala, kako ste rojevali! Zdaj pa le uživajte in se cartlajte! Lp
|
|
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 10:29:27
|
|
|
|
Maček Muri
|
mali borki in mamici. Upam, da boste kmalu skupaj uživali doma!
|
|
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 10:31:34
|
|
|
|
simi73
|
Čestitke za malo Ulo . Punce so res prave borke in močno , da boste čimprej doma.
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 10:53:25
|
|
|
|
ona78
|
za borko ULO, pa da čimprej pride domov!!!
Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate. Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov, za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!
|
|
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 10:58:38
|
|
|
|
Nannn
|
cestitam in veliko srece Nannn
|
|
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 11:53:10
|
|
|
|
amy26
|
Čestitke za malo borko
|
|
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 11:56:45
|
|
|
|
MarijaPo
|
tudi jaz cestitam, , in tudi jaz sem se zjokala ob zgodbi, mojemu mozu pa kar ni slo iz glave, ampak vazno, da je mala Ula ziva in da se tako pogumno bori za zivljenje, drzim pesti!!!
|
|
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 12:28:41
|
|
|
|
soncnica 76
|
Cestitke celi družinici , za Ulo pa tudi jaz držim pesti.
|
|
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 12:34:11
|
|
|
|
Tejči
|
Čestitke Kr solzica mi je pritekla, ko sem prebrala zgodbico.. Bodite močni, mali princeski pa koš poljubčkov, da bo hitro zrasla in šla domov v topel objem mamice in atija, pa seveda sestrice
|
|
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 12:42:31
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
|
|
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 13:10:08
|
|
|
|
frutka_
|
Anajmad pošiljam vam veliiiiiiiko energije, toplih objemčkov, poljubčkov pa da se čimprej odpeljete iz bolnice cartati domov!
|
|
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 13:20:50
|
|
|
|
emaa
|
Damjana tudi naša Anitka vam čestita in želi, da dobite malo Ulo čimprej domov.
|
|
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 13:21:20
|
|
|
|
lex
|
Čestitke Mi vsi držimo pstke za vas - dajmo Ula!!!
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 13:40:43
|
|
|
|
Peli
|
ČESTITKE IN VELIKO SREČE!!!
|
|
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 14:39:42
|
|
|
|
soncicaT
|
Uf anajmad... ..to me je pa kar presenetilo, lahko rečem kar "štihnilo" v srce...saj si marčica, in začela sem se zavedat, kako blizu porodov smo tudi marčice...hudo! Drugače pa ISKRENE ČESTITKE... , mali Uli tudi vse najlepše...boš videla VSE BO VREDU.
|
|
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 17:12:55
|
|
|
|
tananejka
|
Iskrene čestitke. Objemčke za malo ULO ...res ste pohiteli. Tale vaša zgodba je pa za film posnet. Močno stiskam pesti, da bo vse OK in da se boste kmalu doma cartali. Bravo mamici za pogum in pozitivno mišljenje marčica Mojca
|
|
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 18:16:30
|
|
|
|
ElaM
|
Čestitke za malo Ulo. Je takoj na začetku pokazala, da je prava borka! BRAVO!!!
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 18:22:17
|
|
|
|
Anuš
|
Še od mene lepe želje za marčevsko soborko anajmad! Ti pa priznam, da sem kar malo zacvikala... Drži se še naprej in pobožaj mi malo Ulo .
|
|
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 18:24:10
|
|
|
|
tinkamiška
|
Damjana, to je bilo pa res hitro, ampak kot praviš je ,ala Ula borka in držim pesti, da bo hitro rasla in boste kmnalu skupaj brez skrbi uživali
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 18:32:45
|
|
|
|
doroteja23
|
Najprej čestitke mamici! Potem pa še veliko veliko zdravja mali Uli. Predvsem pa veliko papcanja da bo hitro zrastla. Prava borka si Ula!!! Še tako naprej!!!
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 18:45:06
|
|
|
|
mml
|
Vse čestitke in veliko moči mamici in očku, mali Uli pa da bo čimprej toliko zrasla, da boste vsi lahko skupaj uživali
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 19:01:50
|
|
|
|
arielca
|
Iskrene čestitke!!!!! Želimo vam vse dobro, predvsem pa veliko optimizma in veselja z malo sončico!!!!!
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 19:05:31
|
|
|
|
PiaM
|
Seveda smo te pogrešale, ampak jaz nisem pomislila na to, da si že ponovno mamica! S strahom sem brala tvojo zgodbo in moram povedat, da ponovno jočem zraven! Res iskrene čestitke, draga Damjana celi družinici in da bi mala Ula še naprej tako lepo napredovala!!!
|
|
|
|
RE: Zgodba naše male Ule 7.1.2006 19:19:19
|
|
|
|
lenika
|
Moaram reči, da ko sem prebrala naslov, me je kar stisnilo, ker vem, kaj se ti je zgodilo pred enim letom. Vesela sem, da se je kljub prezgodnjem porodu vse dobro končalo in da Ula lepo napreduje. Je dokazala, da je res prava mala borka.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?