Una -> RE: Dieta South Beach (6.1.2006 20:10:50)
|
Hojla! Če je to dieta neke gospe Mazel al neki takega, potem je to tista dieta, ki mi ni všeč. Po njej je hujšala od fanta sestra in je sicer shujšala (iz 57 na 48 kg - pri tridesetih letih [sm=smiley5.gif][sm=smiley5.gif][sm=smiley26.gif]- ampak to je že druga zgodba). Ni mi všeč to, ker je bilo na sporedu skos neko tropsko sadje, sestra je tudi priznala, da je takrat zapravla preveč denarja za tisto hrano, pa še men bolj odgovarja, če si pripravim za jest tisto, kar meni paše, ne da piše, kaj moram jest in kdaj. Ko je nehala s to dieto, so se kilogrami spet prikazali, ker je to popolnoma druga hrana, kot jo jemo mi. Pa mi čist dol visi, če so z njo shujšale največje holivudske zvezde. Če te še kaj zanima, vpraši. Drugač pa jst prisegam na Montignacovo metodo!!!! Je res super... Odkar sem nehala z "dieto", se nisem zredila niti grama - niti med prazniki. Ta "dieta" je v bistvu način življenja, predvsem je zdravo prehranjevanje. Priporočam tudi tistim, ki ne želijo shujšati. To je moje mnenje, lp Una
|
|
|
|