Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zobozdravnik....dobronamerno opozorilo 13.1.2006 11:59:11
|
|
|
|
dory
|
Meta...Maj je cudne sorte tic in je tok trmast, da ne bo odprl ust...lahko se pa zmenimo, bos pa se nasemu kej razlozila, ce se ga bo prjel
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik....dobronamerno opozorilo 13.1.2006 12:41:38
|
|
|
|
maya*
|
Odkar nisem več študentka so mi ukinili mojega zobarja. Pa bi vseeno šla 'rada' na pregled, da vidim, če je vse ok. A ima katera dobrega zobarja v LJ, ki bi še vzel kakšnega pacienta? Hvala
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik....dobronamerno opozorilo 13.1.2006 13:24:53
|
|
|
|
teta beta
|
Jaz grem pa prav rada k zobozdravniku, ker mi sčisti tisti kamen in imam potem spet lepe bele zboe (ko sem kadila, je bilo to še posebej pomembno). Je privatnik, nazdnje sem za pregled in čiščenje kamna plačala 9.000 SIT, grem pa enkrat ali dvakrat letno. Pa nimam nobenih problemov z zobmi. Glede modrostnih zob pa je res tako, da je fajn imeti veze. Meni je ta moj zobozdravnik dal napotnico in rekel, naj grem k tej in tej zdravnici (so kolegi) in tisti dan ko sem prinesla napotnico, mi je rekla, naj pridem kar na stol. Mi je skor čeljust dol padla, ker nisem bila psihično pripravljena in dotlej še nikoli nisem dobila injekcije v usta (brrr...). Pol me je naročila čez dva dni, manj kot v dveh mesecih pa sem imela vse tri zunaj. Sicer pa so čakalne dobe od 7 mesecev pa do enega leta.
|
|
RE: Zobozdravnik....dobronamerno opozorilo 13.1.2006 14:48:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Teja, lohk se tkole zmenmo. Medtem ko bo na stolu, se bom pripeljala mim na traktorju in ko bo Maj od šoka odprl usta, bo zobarski hitro prečekiral zobke
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik....dobronamerno opozorilo 13.1.2006 14:53:12
|
|
|
|
dory
|
U meta...to je ideja pa pol:)...zakon si :)...se dober,da je traktor eno in edino,ki pali :)...pr nas se kar spat hodi z enim iz njegove zbirke :)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?