|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katere plenice ste sprobale?
6.1.2006 15:11:09   
tincci
Šparove Libero, Leclercove ... A so katere od teh dobre? Jih nočem kar probat brez kakšnega mnenja, sej veste, stran vržen denar.

Do zdaj sem sprobala:
Pamperske (ok, nikoli ne premočijo, samo precej plastične mi delujejo)
Fixies sensitive (super udobne, dober material, čez noč včasih premočijo)
Babylove (čez dan ok, ponoči nisem sprobala, niso dobro vpojne, ko se polula, se ne vpije dobro, ostanejo malo vlažne)
Lumpi (sem probala čez dan, ponoči ne, čez dan je bilo ok, mogoče so malo trde za moj okus, vežejo)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katere plenice ste sprobale?
6.1.2006 15:29:42   
Seven*
Poskusila Fixies, Lumpi, DM, Pampers, Libero, Huggies.. Vkljucno z bombaznimi Racmankami.

Cez dan imamo bombazne, ponoci pa Fixies violicne, ki so za moje mnenje najbolj kvalitetne plenice.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2006 15:31:38   
Stefka
Mi imamo najraje Huggies, tiste, ki so bile prej Linostar.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2006 15:38:39   
taška30
Pampers - smrdijo, premočijo
Babylove od DM - super, tudi te zdaj, ki so kao slabše
Špar - trde kouser posted image , kot da ima karton med nogami, drugače ok
Huggies roza - super, le malo široke med nogami

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2006 16:50:46   
a.jda
nam so najbolše Lumpi, nikoli ne premočijo, prej smo imeli pampers, pa so nam premočile, in smo šli na lumpi.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2006 17:06:50   
CUKRČEK
Probali smo: pampers, huggies, babylove, lumpi.

Ostali smo zapriseženi Lumpovci. Edino Lumpi so kaj vredne. Ostalo je ena sama reklama za prazen nič.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2006 17:10:35   
pika**
Čez dan modre Fixies , ponoči Pampers Sensitive. Na tej kombinaciji bom tudi ostala.
Po moji evidenci nisem probala samo Linostar iz Spara in plenice iz Leclerca. Tistih iz Hoferja pa verjetno niti ne bom , ker nimam namena v bližnji prihodnosti sploh it tja.user posted image

am, bam, pet podgan

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2006 17:20:01   
cmokec
Jaz sem mal RR pregledala in sem se odločila na podlagi vaših izkušenj za Babylove in so mi super. V dar sem dobila pa Pamperske in sem jih imela samo za čez dan. Pa

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu pika**)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2006 17:21:10   
cmokec
Pa Fixies št. 1 sem na začetku vzela, ampak je bila bolj afnarija zaradi popka (je bil zaceljen ob prihodu domov).

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2006 17:28:15   
tina104
Najprej - plenice Spar, pa plenice Libero, to ni eno in isto!

Mi smo sprobali Lumpi, Pampers active baby in new baby, fixies violične, Libero. Čez dan uporabljamo Lumpi, ker so v redu glede na ceno. Ponoči nam vse premoči.

Libero se mi zdijo v redu na otip, ampak nam so pogosto premočile. Lumpi na otip niso nekaj ekstra, ampak našemu zgleda najbolj na rit pašejo ali pa smo mi tako navajeni na njih, podnevi v glavnem ne premočijo. Fixies so na otip najboljše, ampak cena ni fajn, pa ponoči premočijo, pa blato gre na vrhu skoraj vsako noč ven.
Pampers new baby - nimam pripomb, active baby smrdijo, ponoči premočijo ponavadi, glede na ceno niso kaj ekstra.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.1.2006 18:07:44   
zoya24
Mi že skor vse kar obstajajo na našem trgu user posted image .

Prve smo imeli Pampers new born - OK, vendar seveda takoj premajhne. Nato Baby love - super, dokler se niso pokvarile, nato Lumpi, so tudi OK, samo so mi ble prej bolj všeč dokler niso zamenjali proizvajalci, Fixes - zelo dober material, vendar za ponoči pri dojenih otrocih, ki veliko kakajo, tako kot naš, ne pridejo v poštev, saj je na hrbtu vse ven pogledalo. No pa Pampers activ baby - platične in neelastične, Špar - malo pretrde, zdaj imampa Huggies roza za čez dan, niso kaj prida, se jih ne da lepo nastavit in premalo široke trakce za pritrdit imajo in za čez noč pa že nekaj časa uporabljam Huggies - rumeno- zelene, ki so pa zakon in jih ne menjam za nič.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.1.2006 19:28:13   
Grascakinja
LIBERO so zakon. Iste so kot Babylove, kakršne so bile, preden so vse pokvarili in zamenjali proizvajalca. So mehke, vpojne, z elastičnimi trakovi, elastiko zadaj, mrežico med nogami, tanke, izrezane med nogami. Super, pa še ugodne so. Jaz jih kupujem, ker drugih tako kvalitetnih pri nas v Boguzahrbtom ni za dobiti. Sicer so mi tudi Fixies bile ful dobre.

Sicer pa:

Huggies - groza, premočijo, hecno papirnate
Lumpi - OK, čudno dišijo, ko se vanje polula
Pampers - nagravžno dišijo, da že smrdi
Fixies - odlične (kot Libero)
Babylove - za silo dobre, večja pošiljka sračke pa ne pride v poštev

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.1.2006 19:36:41   
Stajerka
Mi spo poskusili: Babylove, Babydream, Pampers, Fixies, Libero.

Pamperske in Mullerjeve Babydream so zelo majhne okrog nogic
DM - Babylove, Libero in Fixies pa so bolj udobne okrog nogic.

Glede upojnosti je pa tako. Kolegice pravijo, da so lumpijeve in šparove plenice dobre za punčke pri fantkih pa ne držijo tako dobro, zato jih nismo poskusili. Najbolj upojne po naših izkušnjah so Pampers in Fixies, s tem, da nam oboje premočijo ponoči, samo pri Fixies ne uhaja gel, pri Pamperskah pa je to grozljivo: polne hlače gela.... user posted image user posted image   Nove Babylove pa niso več tako opojne kot včasih, pa tudi bolj trde so.

Čim več suhih noči. user posted image

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.1.2006 19:52:14   
Anonimen
Fixies Vijola - jih imamo za ponoči in so super
Babylove - jih imamo za čez dan in so super
Libero - sem jih ravno kupila in so za čez dan super
Pampers - fuj fej, smrdijo in premočijo
Leclerc (Mots d'enfants) - so sicre take mal šumeče, ampak mi niti 1x niso premočile

(odgovor članu Stajerka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
6.1.2006 20:03:43   
tincci
Ravno sem ji hrbet brisalauser posted image , cela je bla usrana, tako da Babylove so bolj za lulanje user posted image

(odgovor članu Stajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.1.2006 20:14:27   
NRMM
Mi pa imamo samo racmanke in sem zelo zadovoljna. Pač je pranje sicer vsak drugi dan ni neke panike, za povrh imamo še hlačke, da pleničke ne premočijo in je OK. Sem pa uporabljala pamperske v bolnici ampak sem bolj za naravne materiale in bom tudi na racmankah ostala, razen, če bomo šli kdaj kam za dalj časa, potem racmanke ne pridejo v poštev, ker pralnega stroja pa nimam namen zraven vozit user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.1.2006 23:02:39   
Suzi*
Pampers - smrdijo, so plastične
Pampers sensitive - uredu, mogoče malo visoke in je imel vnet popek
Babydream - so mi bile malo preveč trde
Babylove - super, dokler se niso pokvarile, sedaj so čist papirnate
Libero - imamo jih odkar smo šli od Babylove, so mehke, vpojne, drekec ne pogleda ven, lepo stojijo na riti. Zadovoljna podnevi in ponoči. So pa zdaj spremenili izgled in imajo lepše slikice, tudi na ritki je zdaj slikica, kvaliteta pa ista, mogoče celo malo mehkejše.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
7.1.2006 11:03:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Suzi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
8.1.2006 0:31:01   
KODA
Jaz sem pri mojih dveh sprobala samo Pampers in Huggies.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.1.2006 10:30:20   
mana7
Sprobala vse kar obstaja pri nas!Najbolj sem bila zadovoljna u babylove, ampak vse do takrat ko so zamenjali proizvaljalca.Zdaj sem pa večkrat slišala za mylove iz hoferja in sem jih tudi že sprobala!Zakon, ne zamenjam jih več za nobene druge.So full mehke, ne premočijo, trakci za zapiranje so zakon in tako lepo so poslikane, še nisem vidla tako lepih pleničk.

L.p.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.1.2006 11:04:28   
Minka Pobalinka
Najprej sva imela Fixies newborn, so bile super, samo hitro premajhne, potem smo imeli Fixies malo večje, tudi super. Sedaj imamo Huggies 3, sva zelo zadovoljna, so kvalitetne in niso drage, pa še v Merkatorju jih imajo, tako da ni treba v BTC po njih... zaenkrat ne bova menjala.

(odgovor članu mana7)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.1.2006 19:39:19   
Baldi
Katere plenice ste sprobale(i)?
Na naši (user posted image user posted image skoraj 15 mesečnici) smo sprobali:

Pampers (new born) - premajhne za več kot 4kg težkega novorojenčka,
Huggies(rdeče-modre)- cenovno najugodnejše (še posebej v kakšni akciji v E-leclerk), vendar smrdijo, ko so polulane, pa preozki paščki za zapenjane,
Pampers (baby activ) - katastrofa: plastične, lulanka smrdi,
Huggies (zeleno-modre) - odlične pleničke, a rahlo predrage,
Babydream - solidne. A niso pred kratkim zamenjali znamke? 
Libero - super pleničke glede na ceno, a odkar so jih pred kratkim zamenjali večkrat premočijo,
Mylove -trenutno se pri nas najbolje obnesejo. Po nekaj dneh uparabe, še nikdar niso premočile. Patent je dober, široki trakci za zapenjanje...sicer za moj okus slabše na otip od LIbero pleničk, a še vedno dovolj dobre.

Skratka, trenutno No.1 po razmerju med ceno in kakovostjo "MYLOVE"user posted image

Porabimo jih pa cca. 10 na dan.

LPuser posted image

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?