Šoni -> RE: Kje kupit dobre Pamperske (7.1.2006 0:48:18)
|
Ojla, tudi mi imamo probleme s plenicami[sm=bad.gif]. Mali je bil vsako noč moker skoz in skoz[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image], tudi, če sem ga previla po štirih urah. Za znoret. Smo pa res uporabljali pamperske active baby 4, ampak poljske[sm=smiley21.gif], ker se le te da kupit po raznih mercatorjih... Potem smo kupili vijolične fixies[sm=smiley21.gif], ki so baje super, amapak pri nas so se pokazale za še slabše kot poljske pamperske, tako da je bil malček tudi podnevi moker (previjamo na štiri ali tri ure). V Muellerju smo nato kupili original nemške pamperske active fit[sm=smiley20.gif], ki pa so edine zdržale ponoči. Ampak se nam še zgodi, da se malček zbudi moker, kljub skrbnemu povijanju, si vzamem res veliko časa in vse robove lepo zavijem, da res ne bi kaj spustilo.. Pa vseeno se še zgodi, da je kdaj ponoči moker. Tako, da ponoči pampers active fit, podnevi pa poljske pamperske active baby. Sem pa na pampers strani našla nove pamperske baby dry, ki naj bi bile super vpojne in namenjene prav za ponoči (mislim da držijo nekje za 12 ur), še ne vem, če se jih že da kupit pri nas. Bom pa v Muellerju pogledala, ki rmislim, da res edini prodaja original nemške pamperske. Lp šoni
|
|
|
|