iz IV. v V. stopnjo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

juma -> iz IV. v V. stopnjo (6.1.2006 14:23:09)

Lep pozdrav.Drage ringarajevke,prosila bi vas za pomoč.
moj[sm=love.gif] ima možnost menjati delovno mesto za katerega rabi V.stopnjo izobrazbe ima pa IV.stopnjo.[sm=smiley19.gif]Smer izobrazbe ni pomembna,ker je pogoj samo V.stopnja.Ali katera ve(najhitrejši možni način),smer ali šolo kjer je to možno[sm=smiley23.gif].Hvala za informacije[sm=rozica.gif]

ronja5 -> RE: iz IV. v V. stopnjo (6.1.2006 17:20:20)

Jaz  ravno te dni letam okol svetovalk. Vse so mi svetovale, da je najlažje prit do V. stopnje, če se odločiš za poklic ekonom. tehnika. Ni kao dosti strokovnih predmetov, laboratorijskih vaj,...  šnel kurz v glavnem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Kako pa je na vašem koncu pa ne vem, ampak mislim, da kake velike razlike ni.

Iren@ -> RE: iz IV. v V. stopnjo (6.1.2006 20:03:50)

Živjo,
drži, da se največ odločajo za ekonomskega tehnika,
ampak če je mož dela e.t do sedaj še ni opravljal, potem bo zanj primernejše , če se odloči za strojnega ali elekto tehnika oziroma za V. st, ki je bliže njegovemu poklicu.
Šolanje v vseh primerih traja 2,5 let, medtem ko so strojniki in elektrikarji neprimerno bolj iskani kot ekonomski tehniki.
Glede na to, da se šol. leto začne novembra in da je potrebno izob. plačati, se bo v šolo lahko vpisal še v tem šol. letu.

VELIKO USPEHA.

Stran: [1]