Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
otroške trgovine v Celju 6.1.2006 11:54:09
|
|
|
|
DrejcDrejc
|
Ker se april vztrajno bliža, bo treba v zapravljanje. Zanima me, kje v Celju so vse trgovine z vozički, pa kinderpeti itd., kje so najugodnejše cene, pa kako je z izbiro... Vem za Baby Center in za Ariel v trgovskih centrih (ta dva se mi zdita ful draga, sploh če pogledaš cene oblačil za otroke), nekaj je še v Celeia parku (Chicco?), pa v Giga Sport objektu je neki Pingvin... še kaj drugega? Kje je ponudba trikolesnikov? Kje ste kinderpet kupovale, da ste dobile zraven tudi ostalo opremo (jogi, posteljnino, blazinice, baldahin,....)? Kje so normalne cene otroških cotk? Kje kupujete plenice? Cel kup vprašanj imam, ampak zaenkrat naj bo tole dovolj... Saj boste pomagale z nasveti, ne? Hvaaalaaaa !!!
|
|
RE: otroške trgovine v Celju 6.1.2006 12:30:09
|
|
|
|
usa
|
hojla! mislim da si naštela vse trgovine v Celju.priporočam ti da se odpraviš še na ogled v avstrijo kjer boš sigurno našla za ugodne cene.glede pleničk pa jaz imam za mojo lumpjeve so ugodno cenovne in še kar kvalitetne.mogoče še več ti bo povedala kakšna ki je v kratkem nabavljala za svojo bebiko. lp
|
|
RE: otroške trgovine v Celju 6.1.2006 12:33:26
|
|
|
|
Gordana-3
|
jaz živim v celju, pa od oblek nisem kaj dosti tam nakupovala. chicco jdefinitivno odpade, je drag kot pes, sicer lepe stvari, ampak preveč za moj žep. voziček smo kupili v avstriji, cote kupujem v hm v mb. še največ stvari smo kupili v baby centru: posteljko, tu pa tam kakšno oblekco, majčko, bodi, pa ležalnik je od tam, bombažne plenice, kreme, dude ipd. - vse, kar sem rabila za prvih 6 mesecev, je bilo kupljeno tam. pol so pa odprli hm v mb in zapravljamo tam. za pleničke nimam neke posebne trgovine, uporabljamo največ huggies (tiste navadne rdeče oz. plave, ne zelenih), pa tu pa tam pamperske ali pa kakšne, ki so na akciji v Müllerju.
|
|
|
|
RE: otroške trgovine v Celju 6.1.2006 14:08:48
|
|
|
|
mia-2
|
Cotke majo tudi v merkator centru-Mothercare se tud splača.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?